Hvordan bygger Music i Powerpoint

Hvordan bygger Music i Powerpoint


Microsoft PowerPoint er en multimediepresentasjon program som du kan bruke til å lage lysbildefremvisninger, business forslag og DVD-presentasjoner komplett med profesjonelle overganger, bilder og til og med musikk. Medfølgende en presentasjon med musikk kan gjøre presentasjonen mer attraktivt for publikum. Du kan legge inn musikk i PowerPoint for å sikre at alle som ser presentasjonen hører den musikken du velger, uavhengig av om musikkfilen finnes på sluttbrukerens datamaskin eller ikke.

Bruksanvisning

1 Velg en WAV fil for presentasjonen. PowerPoint kan lese MP3-filer, og du kan sette dem inn i en presentasjon, men å legge ned filer sømløst, trenger du en WAV. Filen må være 100KB eller mindre for best ytelse, men du kan legge inn opp til 50 MB. Jo større fil, jo større sjanse har du for å bremse ned presentasjonen.

2 Åpne PowerPoint-presentasjonen du ønsker å legge inn musikk i. Gå gjennom presentasjonen til stedet du vil at den første sangen til å begynne.

3 Gå til "animasjoner" -menyen og finn "Transition Sound" alternativet. Klikk på dette alternativet, og velg "Other Sound" for å bla til plasseringen på datamaskinen der WAV-filer er lagret. Klikk på WAV-filen du vil legge til.

4 Velg alternativet "Loop Until Neste Transition" hvis du har en kort melodi du ønsker å spille over flere ganger. Hvis du har en full sang, for dette alternativet og sangen vil spille i sin helhet.