Hvordan bygger Shockwave filer i Powerpoint 2007

Hvis du finner en Shockwave video på Internett som du ønsker å inkludere i en PowerPoint-presentasjon kan du legge filen inn i en av lysbildene. Bruke Microsoft Office PowerPoint 2007-program du kan legge til "Utvikler" fanen for å sette inn kontrollobjekter i presentasjonen. Før du starter prosessen med å bygge filen bør du sørge for å vite Internet banen for Shockwave video.

Bruksanvisning

1 Åpne filen Microsoft PowerPoint 2007 på datamaskinen din som du ønsker å legge ned en Shockwave-fil inn.

2 Klikk på "Microsoft Office" -knappen fra toppen av siden, og klikk deretter på "Alternativer for PowerPoint" -knappen.

3 Klikk på "Popular" og klikk deretter på boksen ved siden av "Show Developer Tab på båndet" feltet, slik at det er valgt. Klikk på "OK" -knappen.

4 Klikk på "Utvikler" fanen i programmet, og velg deretter "Flere kontroller" fra "Controls" gruppe.

5 Velg "Shockwave Flash-objekter" fra listen over utviklerkontroller, og klikk deretter på "OK" -knappen.

6 Bruk musen til å flytte Shockwave kontrollobjektet til lysbildet du vil det skal vises i. Høyreklikk på objektet, og klikk deretter på "Properties" alternativet.

7 Velg "Alfabetisk" og klikk deretter på "Movie" alternativet. Skriv inn URL-banen til Shockwave videoen du vil legge inn i "verdi" kolonnen. Klikk på "OK" -knappen, og videoen vil bli integrert.