Hvordan bygger SWF i en PowerPoint

Hvordan bygger SWF i en PowerPoint


Brukere kan innlemme Flash-filmer, også kjent som SWF-filer, i en presentasjon for å forbedre en dynamisk presentasjon. PowerPoint inneholder alternativer for å spille en rekke medier og filmfiler, inkludert Flash. Sette inn en SWF-fil i en PowerPoint-lysbilde krever avanserte teknikker, og senere versjoner av PowerPoint som 2007 og 2010 inkluderer disse alternativene som utviklerverktøy. SWF-filer som er lagret på datamaskinen eller nås fra Internett kan settes inn i en presentasjon. Siden mediekontrollene faller inn under utvikler kontroller eller avanserte alternativer, må brukerne være bevisst om overføring SWF-filen og sjekke linken.

Bruksanvisning

PowerPoint 2007 og 2010

1 Åpne mappen som inneholder SWF-filen og velg "verktøylinje" under "View" i mappen vindu. Klikk på SWF-fil og deretter skrive ned hele banen for plasseringen av filen. For eksempel, banen "C: //Users/Yourname/Desktop/Movies/sample.swf" kan vises i mappen adresselinjen.

2 Start PowerPoint, åpne ønsket presentasjon og naviger til ønsket side. Klikk Office-knappen, og klikk deretter på "Alternativer for PowerPoint" -knappen nederst i menyen.

3 Velg "Popular" og deretter alternativet "Show Utvikler fanen på båndet." Klikk på "OK" -knappen for å lagre innstillingen.

4 Klikk på "Utvikler" kategorien fanen i hovedverktøylinjen. Klikk på "Flere kontroller" i "Controls" -delen eller gruppe.

5 Velg styringsalternativet "Shockwave Flash Object" og klikk "OK" -knappen. Klikk og dra objektet til lysbilde for å opprette en boks for media.

6 Endre størrelse og flytte medieboksen som ønsket på lysbildet.

7 Høyreklikk på medieboksen og velg "Properties" for å åpne et vindu. Klikk Alfabetisk fanen i dette vinduet Egenskaper og klikk deretter på "Movie".

8 Skriv inn banen du skrev ned i trinn 1 i feltet ved siden av "Movie".

9 Klikk på alternativet "Ekte" i feltet ved siden av "Playing" før du lukker vinduet Egenskaper.

PowerPoint 2000, 2002 og 2003

10 Åpne mappen som inneholder SWF-filen og velg "verktøylinje" under "View" i mappen vindu. Klikk på SWF-fil og deretter skrive ned hele banen for plasseringen av filen. For eksempel, banen "C: //Users/Yourname/Desktop/Movies/sample.swf" kan vises i mappen adresselinjen.

11 Start PowerPoint, åpne ønsket presentasjon og naviger til ønsket side. Velg "Verktøylinjer" under "Vis" i menylinjen og velg "Control Toolbox."

12 Velg "Flere kontroller" i Control Toolbox og klikk deretter på "Shockwave Flash Object" -knappen.

1. 3 Klikk og hold nede museknappen på lysbildet for å tegne en boks for SWF filmen og endre størrelse / omplassere etter ønske.

14 Høyreklikk på medieboksen og velg "Properties" for å åpne et vindu. Skriv inn banen du skrev ned i trinn 1 i feltet ved siden av "Movie" i tabellen.

15 Velg alternativet "Ekte" i feltet ved siden av "Playing" før du lukker vinduet Egenskaper.

Hint

  • En SWF-fil fra Internett kan spilles i en PowerPoint-presentasjon, forutsatt at du vedlikeholde din Internett-tilkobling under lysbildefremvisningen. Skriv ned den fullstendige URL for SWF film som vises i adressefeltet i nettleseren, og skriv dette i stedet for filbanen i Movie feltet i medieboksen vinduet Egenskaper.
  • Hvis koblingen til SWF-filen er ødelagt, bare re-etablere koblingen ved å følge trinn 5-7 i del 1 for PowerPoint 2007 og 2010 eller trinn 5 for tidligere versjoner.
  • SWF-filen er bare knyttet til presentasjonen. Hvis du overfører eller sender presentasjonen til en annen datamaskin eller bruker, må SWF-filen legges til manuelt og deretter re-koblet på den andre maskinen (PowerPoint-pakke eller pakke for CD alternativet ikke pakke SWF-filer).