Hvordan bygger Twitter i Blogger

Blogger gir deg muligheten til å tilpasse en blogg med temaer, bilder og gadgets, slik som avstemninger, lysbildeserier og Google Adsense annonser. Widgets og gadgets er veien Blogger kontroller add-ins for bloggen din. Dette inkluderer innebygging Twitter i Blogger. Twitter og Blogger arbeide sammen og tillater deg å bygge inn en Twitter-widgeten i Blogger med bare noen få klikk. Twitter widgets kan bygge inn i Blogger for å streame nye innlegg, søk eller annen informasjon, avhengig av hvilken type widget du bygger.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Twitter hjemmeside. Klikk på "Ressurser" linken nederst på Twitter side.

2 Klikk på "Widgets" fra "Ressurser" side og trykk "My Website" i venstre navigasjonskolonne. Velg widget-type du ønsker å legge ned i Blogger. For å vise din egen Tweets i en widget, for eksempel, klikk på "Profil Widget".

3 Spesifisere og konfigurere innstillingene for din Twitter-widgeten. De fleste widgets som tilbys av Twitter lar deg konfigurere innstillinger for eksempel hvor ofte den oppdaterer, antall viste resultater, farger og størrelse. Klikk på "Finish & Grab Code" når du har konfigurert innstillingene.

4 Klikk på "Add To Blogger" knappen under tekstboksen som inneholder widgeten kode. Logg deg på Blogger med Google-kontoen din for å fortsette.

5 Klikk på rullegardinmenyen som heter "Velg en blogg" for å velge den bloggen der du vil legge til Twitter-widgeten. Skriv en tittel i "Tittel" tekstboksen for å gi din widget med en tittel som skal vises sammen med widget på bloggen din.

6 Trykk på "Legg til Widget" knappen for å legge til Twitter til Blogger. Klikk og dra den ekstra Twitter-widgeten til noen "Gadget" område på "Legg til og ordne sideelementer" side. Trykk på "Lagre" -knappen når du er fornøyd med plasseringen av den innebygde Twitter-widgeten. Twitter er vellykket integrert i Blogger.