Hvordan bygger Twitter i en PowerPoint

Hvordan bygger Twitter i en PowerPoint


Ved å bygge en Twitter-feed i PowerPoint-presentasjonen, kan du utnytte sosiale medier buzz rundt produksjonen samtidig midt i presentasjonen. Med andre ord, gjør Twitter sanntids interaksjon med folk høre presentasjonen. Twitter bruker et søkesystem som kalles "hash-tagging" som gjør at søkeord for å bli lagt til en Twitter innlegg. Navnet kommer fra bruk av hash symbol før søkeordet; for eksempel "#Twitter" ville være en hash-tag. Du kan tildele en bestemt hash-tag og vise tweets som inneholder det i sanntid under PowerPoint-presentasjonen.

Bruksanvisning

1 Last ned PowerPoint add-on fra SAP Web 2.0 (se Ressurser). Klikk på linken for ZIP-filen når den blir tilbudt.

2 Åpne plasseringen av nedlastingen på datamaskinen. Høyreklikk den nedlastede filen og velg "Pakk ut alle." Klikk på "Extract" -knappen.

3 Dobbeltklikk på "PowerPoint_Twitter_Tools.PPTX" fra den utpakkede mappen. Dette vil starte en PowerPoint-presentasjon med SAP Web 2.0 Twitter verktøy allerede innebygd.

4 Klikk på den fjerde lysbilde i presentasjonen. Trykk "Shift + F5" for å starte presentasjonen på dette lysbildet. Skriv inn søkeordet du ønsker å gå tilbake i nedre venstre hjørne av skjermen, og klikk på «Oppdater». Du vil se de nyeste Tweets med dette ordet.

5 Kopier og lim lysbildet inn i presentasjonen. Det er andre Twitter-verktøy i SAP Web 2.0 PowerPoint-fil sammen med instruksjoner for alle alternativene.

Hint

  • Du må ha tilgang til Internett når du gir presentasjonen for Twitter-feed skal vises.
  • Skriv inn søkeordet før du gir presentasjonen leve slik at det vil oppdateres automatisk.