Hvordan bygger Twitter på et nettstedTwitter er et sosialt microblogging program som lar folk dele hva de gjør og tenker i sanntid. Hvis du bruker Twitter og ønsker å legge inn Twitter-feed inn i din webside, har Twitter widgets som kan gjøre dette. Fordelen med å ha en levende Twitter-feed innebygd på nettstedet er inkorporering av en live, real-time komponent inn i innholdet på nettstedet ditt. Selv om du kanskje ikke oppdatere nettstedet hver dag, vil noe nytt alltid være til stede på Twitter stream av statisk nettside.

Bruksanvisning

1 Besøk twitter.com/goodies/widgets å vise de tilgjengelige widgets. Du kan velge å vise kun dine tweets, tweets av din favoritt Twitter-profiler, din favoritt tweets eller en strøm av aktuelle tweets om et emne som du selv velger. Widgeten du velger bør støtte ditt nettsted strategi.

2 Bestem hva slags fôr du vil vise på ditt nettsted. Klikk på navnet som widget, og du vil bli tatt til 'tilpasse' side. Skriv inn ditt brukernavn i "brukernavn" boksen, søket eller listen over tweets som skal vises, og tittelen og bildetekst for strømmen boksen, hvis det er aktuelt.

3 Klikk på "Preferences" -knappen i den venstre kolonnen for å fortsette å tilpasse fôret boksen. Du kan velge å legge til en avstemning, scrollbar, antall tweets vise på en gang, og om du vil vise avatarene, tidsstempler og hash-kodene for tweets.

4 Klikk på "Utseende" -knappen i venstre kolonne for å endre fargene på din widget. Du bør velge farger som utfyller de som brukes på din nettside eller i merkevarebygging.

5 Klikk på "Mål" -knappen for å justere størrelsen på strømmen boksen. Hvis du er usikker på hvor stort å gjøre det, velge "auto bredde." Når du er ferdig, klikker du på "Test settings" boksen for å se hvordan strømmen vil se på ditt nettsted.

6 Juster widget hvis du ikke er fornøyd med noen aspekter av det ved å gå tilbake til hver tilpasning komponent. Når du er klar, klikker du på "Finish & Grab Code" -knappen. HTML-kode vil vises i en boks.

7 Kopier koden til utklippstavlen og lime det inn i en HTML-webside der du vil det skal vises på nettstedet ditt. Hvis du har en Blogger-blogg, kan du klikke på "Legg til Blogger" -knappen i stedet. Du må logge inn på Blogger-kontoen din.