Hvordan bygger Twitter på WordPress

Embedding Twitter feeds på en WordPress nettsted gir en ny dimensjon av samhandling for publikum. Embedding Twitter-feed kan gjøres ved hjelp av en rekke plugins og widgets som er spesielt utviklet for å fungere med WordPress temaer. Lag en plan på hvorfor du ønsker å importere fôr og hva du håper å oppnå i veien for samhandling for området. Dette vil hjelpe deg å velge plugin utviklet for å hjelpe deg å nå dine sosiale medier integrering mål. Pass på at din Twitter samtaler som er aktuelle for nettstedet ditt, og vil ikke fornærme eller avskrekke publikum.

Bruksanvisning

1 Gå til WordPress.org området og søke på plugins database for en Twitter-widget eller plugin som dekker dine behov. Det er hundrevis, om ikke tusenvis av alternativer her, så velg en plugin med en høy bruker-rating og rikelig monteringsanvisning.

2 Få tilgang til WordPress dashbordet ved hjelp av påloggingsinformasjon og finne "Plugins" på venstre side av skjermen. Trykk på linken til "Legg til ny" plugin under "Plugins" linken.

3 Skriv inn navnet på plugin du fant for å legge til Twitter til området og trykk "Søk Plugins" -knappen.

4 Finn ønsket plugin og velg "Install Now" linken.

5 Velg "Aktiver Plugin" linken og la WordPress litt tid å åpne og installere plugin. WordPress vil legge fremdriften av oppgaven på skjermen. Det tar bare litt tid å fullføre.

6 Gå tilbake til Dashboard og gå til «Utseende» og velg "Widgets" linken. Finn den nylig installerte Twitter plugin, som trolig vil dukke opp i widgeten alternativer, og dra widgeten til riktig sidebar stedet på høyre side av skjermen. Dette vil variere basert på din individuelle tema design, men den "Primary Sidebar" er den mest sannsynlige stedet for å installere din Twitter-widgeten.

7 Skriv inn din Twitter håndtaket, @username fra Twitter-kontoen din, og skriv eventuelle tilleggs preferanser for hvordan widget vil lese og importere din Twitter feed. Avhengig av plugin du velger, må du kanskje legge til flere innstillinger til plugin, som vanligvis er i "Innstillinger" -delen av Dashboard.

8 Lagre justeringer og gå tilbake til hovedoversiktssiden. Velg koblingen til nettstedets hjemmeside og se gjennom sidelinjen å se at widgeten er riktig å importere din Twitter-feed på ditt nettsted.