Hvordan bygger Twitter

Hvordan bygger Twitter


Twitter lar deg dele dine tanker med resten av verden, og lese andres tanker. Bare skriv en melding på Twitter, og venner som følger deg vil se det. Når de legge inn meldinger, vil du se deres. Twitter-brukere vise disse meldingene på Twitter hjemmeside. Du kan også legge inn Twitter-meldinger på din nettside ved hjelp av en Twitter-widgeten. Twitter-widget er en utmerket måte for deg å gi nytt innhold på nettstedet ditt.

Bruksanvisning

1 Besøk nettsiden Twitter Widgets (oppført i Resources nedenfor).

2 Klikk på "mywebsite." Du vil se en liste over fire widget typer. Profil widget viser dine siste Twitter-oppdateringer. The Search widget viser sanntidssøkeresultater for et emne som du velger. Den Faves widget vil la deg vise din favoritt tweets. The List widgeten lar deg kombinere din favoritt tweets i en liste og vise dem.

3 Klikk på widgeten typen du vil bruke. En tilpasning side åpnes.

4 Klikk på "Mål". Skriv inn verdier for bredde og høyde (i piksler) på widgeten. Velg «Test Settings" for å forhåndsvise widget.

5 Klikk på "Utseende". Velg en farge for widgeten skall, bakgrunn, lenker og tekst. For å velge en farge ved å klikke den aktuelle boksen.

6 Klikk på "Preferences". Sett en hake i "Poll for nye resultater?" boksen hvis du vil at widgeten for å se etter nye Twitter posts.There er fem flere tilpasningsmuligheter på siden som "Vis avatarer", "Show Tidsstempler" og "Ta Scrollbar." Sjekk alternativene du ønsker å inkludere i ditt widget. La alternativer som du ikke vil ha med ukontrollert.

7 Skriv inn et tall i "Antall Tweets" boksen. Widgeten vil vise antall tweets du angir.

8 Klikk på "Settings". Skriv inn en tittel og bildetekst for widgeten. Hvis du velger en "Søk" widget, skriver inn et søkeord i "Søk Query" boksen. Widgeten vil vise tweets som samsvarer med søket. Hvis du velger en "dine favoritter" widget, skriv inn et brukernavn i "Brukernavn" boksen. Widgeten vil vise tweets fra den brukeren.

9 Velg «Test Settings" for å vise widgeten.

10 Klikk på "Finish & Grab kode". Kopier koden som vises i koden, og lim den inn i <body> -delen av HTML-dokumentet.

11 Lagre HTML-fil og åpne den i nettleseren din. Du vil se Twitter-widgeten.

Hint

  • Hvis du har Javascript programmering, gå inn på linken vist i Resources for å lære å tilpasse Twitter widgets.