Hvordan Calm en laptop ned

Hvordan Calm en laptop ned


Bærbare datamaskiner som brukes for en lengre periode har vært kjent for å få litt jobbet opp - viften starter sprengningsarbeid og systemet går ukontrollert treg. Dette er vanligvis på grunn av overoppheting. Ro deg ned en bærbar PC, eller kjøle den av, ved å fjerne uansett faktor som forårsaker problemet. Sørg for at den bærbare datamaskinen har tilstrekkelig luftstrøm og deaktivere problematiske prosesser.

Bruksanvisning

1 Hvordan Calm en laptop ned

Harde flater kan holde luftstrømmen banen klar.

Plasser den bærbare slik at den har optimal luftstrøm. Når en laptop overopphetet, fansen slår opp og prosessoren kan begynne å redusere hastigheten for å kjøle seg ned. Heat er dårlig for en datamaskin, og for mye vil smelte systemet. Plasser den bærbare datamaskinen på en hard overflate som er fri for gjenstander som kan blokkere luftstrømmen rundt datamaskinen. Prøv å heve baksiden av datamaskinen med en liten gjenstand for å øke luftstrømmen under. Også prøve å bruke en laptop kjøling pad som hviler under laptop og blasts det med kald luft.

2 Åpne Oppgavebehandling ved å trykke "Ctrl" pluss "Alt" pluss "Delete" og velge "Start Task Manager Option". Klikk på "Prosesser" -kategorien og velg "CPU" kolonne for å sortere CPU-bruken. Venstre-klikk på noen av prosessene som har en verdi på "90" eller større og velg "End Process" -knappen for å lukke det programmet. Hvis prosessen er ikke et spill eller "System Idle Process", det kan være et problem med programmet eller den bærbare datamaskinen kan ikke være kraftig nok til å håndtere det.

3 Deaktivere unødvendige oppstartsprogrammer ved å klikke på Start-menyen, skrive "msconfig" i søkefeltet og trykke "Enter". Klikk på "Startup" fanen og fjern merket ved siden av programmene du kan identifisere som tjener unødvendige funksjoner. Fjern medieprogrammer som iTunes, QuickTime og Realplayer; oppdatere programmer som Adobe Updater, Apple Updater og Java Updater; produktivitetsprogrammer som Office og de ulike Adobe-programmer; og sosiale programmer som Skype, MSN Messenger og AIM. Trykk "OK" og start datamaskinen.

Hint

  • Hvis du ikke kan finne ut hva et program i MSConfig menyen gjør, ikke slå den av.
  • Du kan merke at datamaskinen begynner å "freak out" hver gang du prøver å spille av en video eller kjøre et program, for eksempel et spill, som bruker 3D-grafikk. Dette kan være forårsaket av en type skjermkort som er designet for optimal batterilevetid enn videoytelse. Disse kortene losse grafikkbehandlings på datamaskinens CPU, som ikke er laget for det. De følger trinnene kan bidra til å redusere belastningen på datamaskinen.
  • Klut flater hindrer luftstrøm og varmefordeling, noe som kan skade en laptop. Ved hjelp av en bærbar PC på klut møbler, tepper og klær kan føre til at maskinen overopphetes.