Hvordan Clean Googles History

Hvordan Clean Googles History


Google er en populær søkemotor på Internett som har flere nyttige funksjoner, blant annet sparer forrige søkeloggen. Dette gjør at brukeren raskt oppgi et søk utført i fortiden eller huske de ulike søkene som tidligere ble utført. I noen tilfeller kan du imidlertid ønsker å slette søkeloggen, slik at andre brukere av samme datamaskin ikke vil være i stand til å se dine tidligere søkeord.

Bruksanvisning

Tømme søkeloggen i Internet Explorer

1 Åpne Internet Explorer.

2 Åpne "Verktøy" -menyen.

3 Velg "Alternativer for Internett", velg deretter "Innhold" -kategorien.

4 Velg "Auto Complete", og velg deretter "Slett alle former." For noen versjoner av Internet Explorer, kan du slette skjemaene ved å klikke på "Slett" under kategorien Generelt og deretter klikke på "Slett former."

Clearning Search History i Firefox

5 Åpne nettleseren Firefox.

6 Klikk på menyen som heter "Tools", klikk på "Alternativer".

7 Klikk på "Privacy" -kategorien.

8 Finn den lagrede skjemainformasjonen området og velger å slette loggen. Nyere versjoner av Firefox vil ha en blå uthevet link som heter "tømme søkeloggen." Hvis du klikker på denne knappen, og klikk deretter på "Detaljer", sørge for at "Form og Search History" er sjekket, og velg deretter "Slett nå."

Hint

  • Med mindre du endrer Internett-innstillinger, vil Google fortsette å spore din historie etter å ha slettet den nåværende historie.
  • Holde søkeloggen kan være en nyttig måte å raskt utføre søk på ting som du ser for ofte.