Hvordan Clean Out Nvidia filer

Nvidia er en av de ledende produsentene av grafikkteknologi. NVIDA har produsert mye nyttig programvare gjennom årene - for eksempel nTune. Den lar deg endre viktige innstillinger, for eksempel klokke hastigheter i BIOS, mens du bruker et operativsystem. Imidlertid kan denne nye programvaren datamaskinen tregere hvis systemet ikke er i stand til å støtte disse nye, high-end programmer. Og det er derfor du ikke trenger dem, og bør fjerne dem - de bare hindre datamaskinens ytelse.

Bruksanvisning

1 Gå til skrivebordet på datamaskinen din og finne på "Min datamaskin" snarvei. Klikk på den. Hvis snarveien ikke er der, gå til Start-menyen, som er nederst til venstre på skjermen, utvide den, og få tilgang til "Min datamaskin" eller "Computer" derfra.

2 Klikk på "Lokal disk (C :)", som er hovedharddisken på datamaskinen og lagrer alle de viktige programmene og operativsystemet.

3 Gå til mappen Programfiler på hovedharddisken.

4 Bla nedover i programfilene til du finner "Nvidia." Programfilene er alfabetisk, og trykke på "N" -tasten vil få deg til programmer som starter med bokstaven N umiddelbart.

5 Høyreklikk på Nvidia-mappen; en liste skal vises med mange alternativer. Velg "Slett" og deretter "Ja" på vinduet som dukker opp spørsmål om du virkelig vil slette programmer. Vent til filene som skal slettes. Merk at du ikke kan slette noen programmer når de er i bruk.