Hvordan Color Cartoon strektegninger i Photoshop 7

Hvordan Color Cartoon strektegninger i Photoshop 7


Du kan lage tegnefilm strektegninger, skanne det inn i Adobe Photoshop 7 og farge det. For de fleste profesjonelle tegnere, har det blitt standard farge strektegninger i Adobe Photoshop. Photoshop tilbyr et stort utvalg av bilderedigeringsverktøy som kan brukes på alle typer bilder og kunst fil, men oppgaven med å farge strektegninger er enkel og morsom.

Bruksanvisning

1 Tegne en tegneserie ved hjelp av blyant og tung bristol papir. Bruke linjer bare å tegne tegneserie. Tegneserie kan være et enkelt bilde eller en side av tegneserier, som du vil. Dekk blyantstrekene i blekk ved hjelp av en svart markør, eller bruk en liten akvarell pensel dyppet i svart blekk, eller en fin-punkt tegning spiss (tegning penn) dyppet i svart blekk. Slett left blyant linjer når blekket er tørt.

2 Skann ferdige strektegninger tegneserie inn i datamaskinen. Sett piksler per tomme på 300 eller høyere. Åpne filen i Adobe Photoshop 7. Fra bilderullegardinmenyen, velg "Mode". Velg CMYK farge og lagre.

3 Bestem hvilken farge som skal brukes til ethvert område helt omgitt av svart linje, for eksempel et hode eller et ansikt. Velg pipetteverktøyet fra verktøypaletten. Åpne fargeprøver palett fra rullegardinmenyen Window. Velg en farge med pipetten. Velg maling bøtte verktøyet og naviger til området for å fylles med fargen. Klikk på musa for å fylle området.

4 Legg et lag til filen på toppen av strektegninger for gjennomsiktig farge. Fra Layer rullegardinmenyen, velg "Ny", velg deretter "Layer". Fra dialogboksen Nytt lag, velg Mode nedtrekksmenyen, og velg "Multipliser". Farge på det nye laget som ønsket.

5 Velg lasso verktøyet til å skissere et område som du vil legge til farge. Klikk på et utgangspunkt, spore området å være farget og bringe markøren tilbake til utgangspunktet. En blinkende linje skisserer det valgte området. Bruk maling bøtte verktøyet for å legge farge til den.

6 Velg penselverktøyet til å legge til høydepunkter og skyggelegging. Klikk på blyant verktøyet hvis det er nødvendig for å få frem valg børste. Velg en pensel innstilling fra Brush rullegardinmenyen. Legg høydepunkter og skyggelegging som ønsket.

7 Juster en farge fra fargeprøvene palett til lysere eller mørkere. Klikk på farge torget i verktøy-paletten. Plasser markøren over fargefeltet og klikk på ønsket nyanse av fargen. Velg maling bøtte verktøyet for å legge til farge til strektegninger.

Hint

  • Andre versjoner av Adobe Photoshop kan også brukes til å farge tegneserie strektegninger.
  • Fra rullegardinmenyen Rediger, kan du navigere frem og tilbake gjennom trinnene i prosjektet ved å velge "Angre", "Step Forward" eller "skritt bakover."
  • Lagre en versjon av farge tegneserie kunst som er flatet å kontrollere filstørrelsen. Fra lagpaletten, velger du pilen i øvre høyre hjørne. En rullegardinmeny vises. Velg "Flatten Image" og lagre under et nytt navn.
  • Lagre ofte for å unngå å miste arbeidet ditt.