Hvordan Color Dine Understreking

HTML bidrar til å skape grunnleggende Internett-elementer, men det har sine begrensninger. Hvis du bruker HTML-kode for å lage en webside, hyperlink understreke farger er skyggelagt blå som standard. Med en CSS stil tag, er det mulig å farge understrekingen for en dristigere utseende. Koden tar bare sekunder å gå inn og kan brukes flere ganger på samme side for en regnbue av forskjellige kobling farger.

Bruksanvisning

1 Få tilgang til koden for nettstedet. Dette gjøres forskjellig avhengig av redaktøren du bruker. I de fleste tilfeller, klikker du på "HTML", "CSS" eller "Source Code".

2 Oppgi følgende grunnleggende kode, inkludert anførselstegn: <a href="link" style="text-decoration: none; border-bottom: 1px solid #999999"> tekst </a>

3 Substitute målet URL i stedet for "linken", og sette inn tekst ønsket i stedet for "tekst".

4 Endre "1px" til en større tallverdi hvis du foretrekker en tykkere understreking, selv om en piksel er standard for de fleste nettsteder.

5 Change "999999" til noen hex fargekode som du selv velger. De to første tallene representerer fargen rød metning, den andre to er grønne og de to siste tallene representerer blå. Visuelle representasjoner av hex fargekoder er tilgjengelig online.

6 Lagre endringene for å se den nye understreking farge vises på nettstedet ditt.