Hvordan Cut et bilde med Adobe Photoshop

Hvordan Cut et bilde med Adobe Photoshop


En nyttig funksjon i Adobe Photoshop er en robust verktøysett brukes til å kutte ut deler av et bilde. Verktøyene du velger i Adobe Photoshop bestemme presisjonen som du kan isolere en del av et bilde fra en annen. For å kunne bruke Photoshop mer effektivt, bør du lære hvilke verktøy som fungerer best for å kutte ut spesifikke elementer fra et bilde.

Bruksanvisning

1 Åpne bildet du vil arbeide med ved å velge "File" og deretter "Open" fra hovedmenyen.

2 Bruk lassoverktøyet til å velge regionen du ønsker å fjerne fra bildet. Standardlassoverktøyet kan du lage en "fri hånd" omriss av faget. Bruk musen til å dra en linje nøyaktig der du vil at utvalget skal skje. Forstørrelses bildet kan bistå i å isolere området du ønsker å fjerne. Velg "View" og "Zoom inn" fra menyen for å forstørre det merkede området. Skisserte et emne med frihånd lassoverktøyet kan være vanskelig. Adobe Photoshop har to andre former for lassoverktøyet for å hjelpe til å velge det ønskede området som skal skjæres ut.

3 Bruk den magnetiske lassoverktøyet hvis motivet er mye lysere eller mørkere enn området rundt. Velg Magnetisk lassoverktøyet ved å gå til "Verktøy" -kategorien og utvide lassoverktøyet valg ved å klikke på den lille pilen nederst i høyre hjørne av ikonet. Bruk musen til å dra den magnetiske lassoverktøyet rundt kanten av området som skal kuttes. Legg merke til hvordan Magnetic Lasso "pinner" til kanten av området så lenge kanten kontraster sterkt fra bakgrunnen. Denne funksjonen gjør at du oppretter en presis omrisset av objektet mye lettere enn å bruke frihånd lassoverktøyet.

4 Bruk det mangekantede lassoverktøyet hvis sammensetningen av objektet er kantete i naturen. Velg verktøyet ved å gå til lassoverktøyet menyen som beskrevet i forrige trinn. Det mangekantede lassoverktøyet kan du tegne rette linjer mellom to punkter for å danne omrisset av området som skal skjæres ut. Bruk musen til å dra i begynnelsen av linjen, og klikk deretter på venstre museknapp for å lagre slutten av linjen. Hver museklikk lagrer din siste linje, noe som gjør det enkelt å lage en vinkel omrisset av objektet.

5 Når du har fullført omrisset av regionen du ønsker å klippe, Magnetiske og Polygonal Lasso verktøy viser en svært liten sirkel, noe som indikerer ferdigstillelse av disposisjonen. Ved hjelp av disse verktøyene, vil du ikke være i stand til å velge region hvis du ikke danne en disposisjon som ender akkurat der du begynte. Standard (eller frihånd) lassoverktøyet tegner automatisk en linje mellom begynnelse og slutt å fullføre disposisjon.

6 Velg "Edit" og deretter "Cut" for å klippe den valgte regionen fra de resterende bilde.