Hvordan Cut Interior Window sak Støping

Den gjennomsnittlige hjem vinduer er enten kvadratiske eller rektangulære. Dette betyr at det er fire hjørner, og hvert hjørne møtes på en 90-graders vinkel. Det er to måter å kutte molding slik at det oppfyller sikkert i hvert hjørne; en 90-graders baken joint eller en 45-graders gjæring. Den 45-graders gjæringssnittet er det foretrukne alternativet, men det er også den vanskeligste. For å gjøre dette kuttet, trenger du en gjæringssag. Kjøpe eller leie en gjæringssag fra din lokale jernvarehandel.

Bruksanvisning

1 Måle toppen av vinduets bredde. Overfør denne målingen til en del av foringsrøret. Sett opp gjæringssag bladet til en 45-graders vinkel for en høyre hånd kutt. Med dette kuttet bladet er vinklet mot høyre side.

2 Line opp merket på husets venstre side under gjæringssag s blad. Skjær gjennom huset. Sving bladet over slik at den er vinklet mot venstre. Skyv foringsrøret ned til det andre merket, og skjære gjennom foringsrøret. Sett casing til side.

3 Mål høyden på venstre side av vinduet. Overføre disse målingene til en del av foringsrøret. Lag en venstre 45-graders gjæringssnittet på hva som vil være toppen av huset og en høyre 45-graders gjæringssnittet på husets bunn mark. Sett casing til side.

4 Mål høyden på vinduet på høyre side og overføre denne målingen til et stykke casing. Denne gangen høyre gjæringssnittet er på toppmerket og venstre gjæringssnittet er på bunnen mark. Sett casing til side.

5 Mål vinduets bunnbredde. Overføre denne til et stykke av foringsrør. Skjær en høyre gjærings på venstre mark og en venstre gjærings på høyre mark. Legg alle bitene av casing sammen på gulvet slik det vil bli installert på vinduet. Sjekk at hvert hjørne er gjærete tett.

Hint

  • De fleste vinduer har avsløre linjer, er dette hvor vinduet jamb er utsatt før trim starter. Hvis vinduet har en åpenbarer, måle vinduet lengde og bredde fra avslører linjer.