Hvordan Deaktiver BIOS-minne

BIOS, en forkortelse for Basic Input / Output System, fungerer som datamaskinens hjerne før operativsystem laster og tar over. BIOS regulerer alt fra brikkesett alternativer til fordeling av ressurser. Ved å gå inn i BIOS-menyen, kan PC-brukere aktivere og deaktivere BIOS-innstillingene på vilje. Ved å gå gjennom hvert alternativ individuelt, kan brukerne selv deaktivere alle BIOS-funksjoner.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen. Slå datamaskinen på igjen.

2 Trykk produsenten-spesifisert tasten på den første skjermen vises for å åpne BIOS menyen. Hvert merke av datamaskinen krever en annen tastetrykk for å åpne BIOS menyen. Ofte er dette en av de "F" talltastene øverst på tastaturet eller på "Esc" -tasten.

3 Deaktiver hver BIOS innstilling individuelt ved å merke den med piltastene og trykke "Enter". Hver BIOS menyen regulerer en rekke funksjoner, inkludert minne og strømforsyningsalternativer. Naviger gjennom hver meny for å deaktivere hver BIOS innstilling.

4 Trykk "F10" når du er ferdig for å lagre innstillingene og gå ut av datamaskinens BIOS.

Hint

  • Deaktivering alle BIOS-innstillinger anbefales ikke med mindre du er kjent med hver innstilling funksjon og hvordan det vil påvirke din datamaskin.