Hvordan Deaktiver CD / DVD-emulering programvare

CD og DVD-emulering programvare er i stand til å opprette virtuelle diskstasjoner på en datamaskin, noe som gjør det mulig å kjøre visse typer programmer uten fysiske plater. Denne programvaren kan noen ganger skape konflikter med andre programvaretitler, særlig når det gjelder å installere ny programvare. Fra tid til annen, kan du bli bedt om å midlertidig deaktivere emulering programvare slik at andre prosesser til å fungere.

Bruksanvisning

1 Se på systemstatusfeltet, som er raden av små ikoner nederst i høyre hjørne på oppgavelinjen. Se om det er et ikon for emulering programvare. Hvis du ikke kan gjenkjenne dette ikonet visuelt, rulle markøren over hvert ikon og navnet på programmet eller verktøyet vil dukke opp. Hvis du finner et ikon for emulering programvare, høyreklikker du på den og se om det er et alternativ på hurtigmenyen som sier Lukk, Avslutt, Deaktiver Deaktiver eller noe lignende. Velg dette alternativet hvis det ser ut; Ellers kan du prøve det neste trinnet.

2 Klikk på Start-knappen på den andre siden av oppgavelinjen og ser på programlisten for en oppføring for CD- eller DVD-emulering programvare. Hvis du finner en, se gjennom mappen for noen type grensesnitt program der du kan endre programvareinnstillingene. Åpne dette programmet hvis du kan og bla gjennom innstillinger og alternativer for en kommando som vil stenge programvaren ned. Funksjonaliteten eller eksistensen av et slikt verktøy varierer fra en programvare utgiver til en annen, slik at du må spille denne delen av øret hvis du ikke er kjent med emulering programvare. Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste trinn.

3 Trykk samtidig på "Ctrl", "Alt" og "Delete" for å åpne Oppgavebehandling. Klikk kategorien Programmer og se på listen over programmer som kjører. Hvis emulering programvare er oppført, klikk på den for å markere den, og klikk deretter på "Avslutt oppgave" -knappen. Hvis du ikke ser emulering programvare på listen, går du videre til neste trinn.

4 Klikk på kategorien Prosesser i Oppgavebehandling. Gjennom listen over prosesser for å se om du kjenner igjen noen av dem som blir forbundet utelukkende med emulering programvare. Hvis du gjør det, ved å høyreklikke på hver aktuelle prosess og velg "End Process" alternativ fra lokalmenyen. Hvis du er usikker på om hvorvidt en prosess er relatert til din emulering programvare eller andre viktige programmer er også avhengig av prosessen, ikke slå den av, da dette kan føre til ustabilitet i systemet. Hvis du fortsatt ikke har vært i stand til å deaktivere programvaren, går du videre til neste trinn.

5 Klikk på "Start" -knappen på oppgavelinjen igjen og velg "Kjør". Skriv "devmgmt.msc" og klikk "Kjør" -knappen for å åpne Enhetsbehandling. Finn oppføringen for CD og DVD-stasjoner, og klikk den lille plusstegnet ved siden av det å utvide listen over stasjoner. Alle dine fysiske og virtuelle stasjoner vil bli oppført. Høyreklikk på hver virtuelle stasjonen og velg "Disable" for å slå den av. Dette er en bakdør metode for å slå av datamaskinen emulering; det kan ikke nødvendigvis slå av programvaren per se, men det tar bort all programvaren evne til å gjøre jobben sin.