Hvordan deaktivere Insert-tasten på en datamaskin

Hvordan deaktivere Insert-tasten på en datamaskin. Insert-tasten på datamaskinen er en enkel tast for å slå på utilsiktet og kan føre til mye frustrasjon. Når denne tasten trykkes inn, blir overskrivingsmodus aktiveres, og i stedet for å sette inn tekst i dokumentet, ender du opp med å erstatte eksisterende tekst. Hvis du er en av de mange som ikke har bruk for denne nøkkelen, følger du disse trinnene for å deaktivere din Insert-tasten.

Bruksanvisning

1 Åpne opp Microsoft Word og klikk på "Verktøy" -menyen. Velg "Tilpass" fra rullegardinlisten. Dette vil åpne Tilpass-vinduet.

2 Velg "Valg" fra de beste kategoriene og trykke "Keyboard" knappen nederst i vinduet.

3 Bla gjennom listen kategorier til du kommer til «Alle kommandoer" og markere det. Flytt over til Kommandoer-listen og velg "skrivings".

4 Klikk på ordet "Insert" under gjeldende nøkler boksen og velg "Normal" i "Lagre endringer i" boksen. Trykk på "Fjern" -knappen på bunnen av vinduet.

5 Velg "Close" -knappen på Tilpass tastatur og tilpasse Windows. Din har nå deaktivert Insert-tasten fra datamaskinen.

Hint

  • Utføre disse trinnene vil bare deaktivere Insert-tasten for den påloggede brukeren.
  • Hvis du vil aktivere innsatsen nøkkelen, gå tilbake til tastatur-vinduet Tilpass og velg "Reset All". Lukk ut av alle vinduene og din Insert-tasten vil fungere igjen. Denne innstillingen vil endre alle dine tilpasninger til tastaturet og gjenopprette standardinnstillingene.