Hvordan deaktivere Touchpad T61

Hvordan deaktivere Touchpad T61


Hvis du rutinemessig bruker en ekstern mus eller foretrekker allsidigheten pekepinnen på Lenovo eller IBM ThinkPad T61, kan du deaktivere touchpad på den bærbare datamaskinen for å holde deg fra å tilfeldig flytte markøren når du skriver på tastaturet. Hvis, når som helst, må du endre tilbake til å bruke touchpad, kan det lett bli reaktivert for bruk på T61 ThinkPad. I litteraturen som hører til ThinkPad, vil du se touchpad referert til som en UltraNav-pekeenhet; Dette er rett og slett merkevarebygging brukes av Lenovo for kombinasjon av det tradisjonelle touchpad og pekepinne på ThinkPad T61 bærbare datamaskiner.

Bruksanvisning

1 Slå på Lenovo ThinkPad T61 og logger på Windows.

2 Koble til en ekstern pekeenhet. Hvis du foretrekker å bruke en ekstern mus, sørg for at den er tilkoblet før du deaktiverer touchpad. Hvis du foretrekker å bruke pekepinnen på midten av ThinkPad-tastatur, trenger du ikke legge noe til T61.

3 Trykk på "FN" og "F8" tastene samtidig. Denne kombinasjonen åpner innstillingsmenyen for UltraNav-pekeenheten; denne kombinasjonen er eksklusiv for ThinkPad bærbare datamaskiner.

Alternativt kan du åpne menyen ved å klikke på "Start" og åpne "Programmer" -menyen. Se etter "ThinkPad" og velg "ThinkPad Utilities".

4 Velg alternativet for å deaktivere touchpad. Du kan også velge å deaktivere pekepinnen hvis du bare vil bruke en ekstern pekeenhet, som en mus. Men husk å aktivere minst én av UltraNav pekeenheter før du kobler den eksterne musen fra ThinkPad.