Hvordan Dechiffrere skriver Feilkoder

Vi har alle vært på det punktet i en lang prosjekt hvor alt du trenger å gjøre er å skrive ut og vår skriveren nekter å gjøre det. Feil komme opp med tall og bokstaver som du ikke vet hvordan å dekode. Du finner deg selv scrambling for skriveren boken, prøver desperat å lete opp koden. Oftere enn ikke, du bare finne deg selv frustrert. For å unngå dette rotet, les videre for å finne ut hvordan å tyde skriver feilmeldinger.

Bruksanvisning

Finne kode

1 Se om skriveren har en liten digital skjerm på forsiden. Feilkoden skal være i den skjermen. Noen ganger på mindre skrivere det er en serie av blinkende lys.

2 Kopier ned hva ruller eller blinker over skjermen eller legg merke til hvilket lys blinker.

3 Rådfør deg med brukerhåndboken for skriveren først. Hvis du ikke finner feilkoden, prøv online support.

Vanlige feilkoder

4 Finn din feilkode på listen.

5 Sjekk om skriveren er tom for papir hvis Kode 11 dukket opp.

6 Trekk ut skriverkassetten, og sett den inn igjen hvis en kode 12 er til stede. Dette er en indikasjon på at noe hindrer skriveren døren i å lukke helt.

7 Se i brukerhåndboken hvis Kode 13 kommer opp. Dette er en papirstopp, og de fleste skrivere har spesifikke instruksjoner for modellen å rydde opp topp.

8 Legg merke til om det er en forskjell på farge i dine utskriftsjobber hvis Kode 16 kommer opp. Dette er ofte et problem med toner i skriverkassetten. Prøv å riste den, sett den inn igjen. Hvis problemet vedvarer, må du bytte blekkpatronen.

9 Juster margene eller skrifttypen hvis du får en kode 20/21. Du har en utskriftsjobb som er for stor for minnet til å akseptere. Hvis du fortsatt har problemer, kan du ringe en lokal tekniker for å legge til mer minne.