Hvordan Del Internet Med Sprint Wi-Fi-kort

Hvordan Del Internet Med Sprint Wi-Fi-kort


Dele Internett-tilkobling fra en Sprint trådløst internett via Wi-Fi er mulig ved hjelp av Internet Connection Sharing er innebygd i Windows. Dette lar deg bruke en vertsmaskin for å kringkaste og dele den mobile internettforbindelse med andre enheter via Wi-Fi. For å dele forbindelsen over Wi-Fi, må alle datamaskiner som kobler seg til den delte tilkoblingen også være utstyrt med Wi-Fi-kort for å vise Internett-deling tilkobling.

Bruksanvisning

Aktiver Internet Connection Sharing

1 Klikk på "Start" -menyen og åpne "Control Panel" på datamaskinen som er koblet til Sprint trådløse kortet.

2 Dobbeltklikk på "Network Connections" for å vise alle nettverksenheter er koblet til datamaskinen.

3 Høyreklikk på navnet på Sprint mobilt bredbånd du ønsker å dele med andre datamaskiner via Wi-Fi. Klikk på "Properties" valg nederst i dialogboksen som vises.

4 Klikk på "Avansert" -fanen og merk av for "Tillat andre nettverksbrukere å koble seg til gjennom denne datamaskinens Internett-tilkobling." Klikk "OK" for å fullføre Internet Connection Sharing for Sprint mobile enheten.

Opprett et ad hoc-nettverk

5 Åpne "Start" -menyen og skriv "Nettverks- og delingssenter" i søkeboksen. Trykk "Enter" for å laste kontrollpanel som lar deg sette opp en datamaskin-til-datamaskin Wi-Fi-nettverk som andre enheter kan koble.

6 Klikk på «Konfigurer en tilkobling eller et nettverk" i panelet på venstre side av "Nettverks- og delingssenter" vinduet.

7 Klikk på «Konfigurer et trådløst ad hoc-nettverk" og klikk "Next".

8 Skriv inn informasjon om nettverket du ønsker å opprette. Du må gi en "Nettverksnavn", navnet som nettverket er referert når du er koblet til andre datamaskiner via Wi-Fi. Du kan også gi en WEP eller WAP sikkerhetsnøkkel i «Sikkerhetsnøkkel / passfrase" boksen hvis du ønsker å sikre nettverket. Klikk "Next" og deretter "Close" for å fullføre ad hoc-nettverksoppsett.

Koble flere datamaskiner til Wi-Fi

9 Høyreklikk på nettverksikonet i systemstatusfeltet på datamaskinen du vil koble til Wi-Fi-nettverk.

10 Klikk på ad hoc-nettverksnavnet som du ønsker å koble til, og velg "Connect".

11 Skriv inn nettverksnøkkelen når du blir bedt, hvis du har konfigurert en i kapittel 2, og klikk "Connect" for å full dele Sprint trådløs tilkobling via Wi-Fi.