Hvordan Del Internet Over en USB-adapter

Hvordan Del Internet Over en USB-adapter


Databrukere som konfigurerer innstillingene på maskinene sine på riktig måte kan dele høyhastighets Internett-tilgang med andre datamaskiner i et nettverk. Begge datamaskinene med og uten ledninger har evnen til å dele Internett. Men hvis en maskin ikke inneholder et nettverkskortet, kan du sette inn en USB-adapter for trådløs variasjon eller bruke en trådløs router med en USB-spor.

Bruksanvisning

1 Plugg USB-modem enhet på et tomt USB-spor på datamaskinen din. Dette gjør at du kan bruke denne maskinen som vertsdatamaskinen. Maskinen som du har tenkt å dele høyhastighets tilkobling deretter blir til klientdatamaskinen.

2 Koble vertsmaskinen online med USB-modem.

3 Gå til kontrollpanelet. Deretter klikker du "Network and Sharing Center" og "Konfigurer en tilkobling eller et nettverk." Tittel nettverket, velge hva slags sikkerhet du vil ha, og bestemme seg for et passord. Dette gjør at Internett-deling på vertsmaskinen for det nye nettverket som du har tenkt å gjøre. Vertsdatamaskinen fungerer nå som en ruter og har evnen til å dele en Internett-forbindelse med andre datamaskiner.

4 Kontroller at klientmaskinen har muligheten til å komme på nettet og koble til selve nettverket.

5 Dele ut passordet til en klient som du ønsker å dele din Internett-tilkobling.