Hvordan Del Internet utskriftsservere

Hvordan Del Internet utskriftsservere


Internett-utskrift kan hjelpe deg med å håndtere materialer over nettet og tillate flere brukere å dele en skriver. Du kan skrive ut til en skriver via Internett fra en hvilken som helst avstand, og du kan også skrive ut fra mange forskjellige mobile enheter. Mange bedrifter koble personlige bærbare og stasjonære datamaskiner til et nettverk for å oppnå bedre utskriftsadministrasjon og mer effektiv teknisk støtte. Dele en skriverserver er en ukomplisert prosess som kan settes opp i hjemmet, kontoret eller andre steder.

Bruksanvisning

1 Last ned en HTTP (Hypertext Transfer Protocol) webserver program, for eksempel ISS (Internet Information Services for Microsoft Windows) eller Apache HTTP Server (kompatibel med Mac og PC), til datamaskinen som er koblet til skriveren. Denne applikasjonen vil tillate datamaskinen din til å bli en webserver, som betyr at det kan være vert for et nettsted som andre kan koble seg til.

2 Koble andre datamaskiner til webserveren ved å legge dem til websiden postet av HTTP-applikasjonen. Disse maskinene må ha tilgang til Internett.

3 Aktiver Internett-utskrift på disse datamaskinene ved å tillate tilgang til HTTP-programmet. Remote desktop programvare kan også installeres på de andre datamaskinene som sender informasjonen til hoveddatamaskinen for å deretter bli skrevet ut eller manipulert.