Hvordan dele en skjerm med Skype

Hvordan dele en skjerm med Skype


Skype er en fin måte å få kontakt med venner og kollegaer. Du kan bruke tekst-chat, tale og video chat helt gratis. Du kan også ringe land linjer for små avgifter som blåser lang avstand selskapet bort. Nå Skype kan også hjelpe deg med å dele dataskjermen med noen på Skype og se hva den andre personen gjør. Dette er svært nyttig for å hjelpe slektninger og venner med dataproblemer, uten å måtte forlate pulten din. Her er hvordan du gjør det.

Bruksanvisning

Slik installerer Skype

1

Last ned og installer Skype ved å klikke på "Last ned" knappen i menyen øverst på nettsiden (se lenke i Resources nedenfor).

2 Start Skype.

3 Hvordan dele en skjerm med Skype

Klikk på "Har du ikke et Skype-navn?" i påloggingsvinduet som vises når Skype først starter opp.

4 Hvordan dele en skjerm med Skype


Skriv inn din foretrukne Skype navn. Dette kan være et kallenavn eller fullt navn, men må inneholde minst 6 tegn og ikke mer enn 32 tegn.

5 Skriv inn passordet ditt. Vennligst bruk et sikkert passord - sørg for at du har en blanding av store og små bokstaver samt tall; prøv å ikke gjøre det for lett og holde passordet på et sikkert sted.

6 Skriv inn din primære e-postadresse. Pass på at det er riktig, fordi hvis du mister passordet ditt, er dette den eneste måten å få det tilbake.

7 Klikk i boksen for å godta Skype lisensavtalen for sluttbrukere. Du kan lese avtalen ved å klikke på de forskjellige-farget tekst.

8 Klikk på boksen ved siden av "Husk navnet og passordet på denne maskinen." Hvis du deler denne datamaskinen, eller du vil være sikker på Skype-kontoen din er sikker, må du ikke klikke denne boksen.

9 Klikk i boksen ved siden av "Start Skype når jeg logger på ..." for å automatisk starte Skype når du starter opp og logger på datamaskinen.

10 For å motta meldinger fra Skype, klikker du på boksen ved siden av "Ta kontakt med meg ...."

11 Klikk på "Create" -knappen for å opprette kontoen.

Hvordan dele skjermen

12 Legge til venner ved å klikke på "+" plusstegnet nederst til venstre i Skype-vinduet.

1. 3 Hvordan dele en skjerm med Skype

Skriv inn et navn for å søke venner ved hjelp av Skype. Du kan bare dele skjermer med noen andre som er logget inn på Skype. Når du finner en venn, kan du klikke på navnet i søkeresultatene for å legge til.

14

Klikk på din venns navn til highilght.

15 Klikk på "Ring" fra toppmenyen.

16 Velg "Del skjerm." Du kan velge å dele en del av skjermen eller hele skjermen.

17 Når du er tilkoblet, bør din venn kunne se dataskjermen.