Hvordan dele en skriver Gjennom en Linksys Wireless Router

Hvordan dele en skriver Gjennom en Linksys Wireless Router


Med flere datamaskiner og en håndfull andre enheter med trådløse muligheter, hjem trådløse nettverk er viktig for enhver teknologisk avanserte husholdning. Trådløse nettverk, derimot, kan gjøre mer enn bare å gi en internettforbindelse. Dele skriveren via det trådløse nettverket kan tillate deg å skrive ut fra en hvilken som helst datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket uten å ha en fastkoblet skriver til datamaskin-tilkobling. Dele en skriver med flere datamaskiner via en trådløs Linksys router krever bare en enkel installasjonsprosessen.

Bruksanvisning

USB Direct Connection

1 Sett opp den trådløse Linksys ruteren og opprette et trådløst nettverk. Passordbeskytte det trådløse nettverket for å unngå at andre får tilgang til tilkoblingen eller skriver.

2 Koble skriveren til den trådløse ruteren ved hjelp av ledig USB-port på ruteren. Ikke alle trådløse rutere er utstyrt med en USB-port.

3 Søk etter den nye skrivertilkoblingen på datamaskinen for å legge det som en av de tilgjengelige alternativene. Fra "Control Panel", klikk "Enheter og skrivere" og deretter "Legg til skriver." Finn skriveren du koblet til den trådløse ruteren og klikk "OK" for å legge den til dine tilgjengelige skriveralternativer.

trådløs deling

4 Sett opp den trådløse Linksys ruteren og opprette et trådløst nettverk. Passordbeskytte det trådløse nettverket for å unngå at andre får tilgang til tilkoblingen eller skriver.

5 Koble til og installere skriveren på en av datamaskinene som er koblet til det trådløse nettverket.

6 Åpne datamaskinens delingsalternativer ved å klikke på "Start -> Kontrollpanel -> Nettverks- og delings -.> Delingsvalgene" Aktiver "Fil- og skriverdeling."

7 Klikk "Start -> Kontrollpanel -> Skrivere og telefakser." Finn ikonet for skriveren du vil dele via den trådløse ruteren og høyreklikk på den. Velg "Del denne skriveren" og klikk "OK." Avhengig av operativsystemet, må du kanskje høyreklikke, velge "Skriveregenskaper" og deretter "Deling" fanen klikk "Del denne skriveren".