Hvordan dele en skriver med en Mac via et trådløst nettverk

Dele en skriver over et hjemmenettverk gjør at en familie (eller virksomhet) for enkelt å skrive ut fra flere datamaskiner til en enkelt skriver. Dette reduserer behovet for å koble direkte til skriveren for hver utskriftsjobb eller har flere skrivere i hjemmet eller på kontoret. Konfigurere Mac OS X for å dele skriveren over det trådløse nettverket er svært enkel.

Bruksanvisning

1 Installer skriverdriveren på Mac. Skriveren skal ha kommet med en installasjonsdisk eller henvist deg til en nedlastbar installasjonsfilen. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

2 Åpne "System Preferences" fra "Apple" -menyen.

3 Klikk på "Deling".

4 Sett en hake i den tilsvarende boksen for "skriverdeling" under "Tjenester" -listen.

5 Velg den installerte skriveren (e) fra "Skrivere" -listen. Klikk på "+" for å legge til brukere og sette rettighetene. Du kan tillate "Alle" for å bruke den delte skriveren eller at bare visse brukerkontoer. Lukk "System Preferences" vinduet når du er ferdig.

Hint

  • Når du forsøker å skrive ut fra PC i nettverket, sikre verts Mac er slått på, våken (ikke i "hvilemodus") og koblet til hjemmenettverket. Kontroller at skriveren er slått på i tillegg.