Hvordan dele en skriver med Windows XP og Vista

Hvordan dele en skriver med Windows XP og Vista


Når du bruker en skriver du kan koble til og bruke mer enn én datamaskin med enheten. Selv om datamaskinene kjører forskjellige operativsystemer, for eksempel Windows XP og Windows Vista kan du koble de to maskinene til skriveren, og den vil fungere som den skal uten problem, selv om installasjonen er litt forskjellig mellom de to systemene.

Bruksanvisning

1 Koble USB splitter kabelen inn i USB-porten på baksiden av skriveren. Den splitter kabelen kan du koble begge datamaskinene til skriveren. Den splitter kabel ser ut som en "Y." Den nederste kontakten på "Y" er det kobles til skriveren.

2 Sett inn en USB-kabel inn i en av de frie endene av USB-splitter kabelen og koble den til en tilgjengelig port på en datamaskin. Gjenta denne prosessen med den andre USB-kabelen inn i en USB-port på den andre kabelen. Hvis begge datamaskinene og skriveren er slått på, vil datamaskinene indikere de har oppdaget et nytt stykke av maskinvare.

3 Sett driverinstallasjonen disken i Windows XP-maskin. Vent til driverinstallasjonsveiviseren for å starte. Godta lisensavtalen og følg instruksjonene for å fullføre driverinstallasjonen.

4 Start nettleseren på Windows Vista-maskin. Naviger til produksjon nettsiden til skriveren og velg "Støtte og nedlastinger." Velg skrivermodell, og velg Windows Vista som operativsystem. Det tilgjengelige driveren vises.

5 Klikk på sjåføren og la den ned. Dobbeltklikk på den nedlastede filen når den er ferdig. I et øyeblikk laster driverinstallasjonsveiviseren for Windows Vista operativsystem. Følg instruksjonene for å fullføre driverinstallasjonen.

6 Klikk på "Start" -knappen på en av datamaskinene, og velg "Skrivere og telefakser". Et nytt vindu åpnes med skriveren oppført. Høyreklikk på skriveren og velg "Deling ..." Et nytt vindu belastninger.

7 Velg "Deling" og klikk "Del denne skriveren," klikk "OK."