Hvordan dele en spilleliste på Facebook

Facebook er et gratis sted å dele ting med mange venner samtidig, inkludert din personlige spilleliste. En spilleliste er en tilpasset liste over sanger du liker å høre på samlet sammen på ett sted for andre personer å se og høre. Selv om Facebook selv ikke tilbyr en spilleliste delingsfunksjonen, mange spilleliste nettsteder tilbyr et middel til å dele spillelister du oppretter på sin hjemmeside via Facebook-kontoen.

Bruksanvisning

1 Sett opp en konto med en online spilleliste tjeneste, for eksempel spilleliste (playlist.com), MixPod (mixpod.com) eller Spotify (spotify.com). Klikk på "Registrer" eller "Opprett konto" og skriv inn din personlige informasjon. Klikk på "Send" for å sende inn skjemaet, og deretter bekrefte kontoen via bekreftelsen linken i e-posten du mottar fra tjenesten.

2 Logg inn på kontoen din og opprette en ny spilleliste. Gi den en tittel du ønsker, for eksempel "Workout spilleliste" eller "Sad Songs spilleliste." Søk i nettstedet musikkatalogen for sangene du vil legge til. For eksempel, hvis du ønsker å legge til "Another One Bites the Dust» av Queen, skriv enten sangtittel eller bandets navn i søkefeltet og trykk "Enter". Bla gjennom listen over resultater og finn sangen, og deretter enten klikke "Legg til i spilleliste" eller dra og slipp den på listen.

3 Klikk "Quick Post to Facebook" for spilleliste, "Del på Facebook" for MixPod eller lim inn nettadressen til spillelisten i din Facebook-status for Spotify til å dele spillelisten på Facebook. Logg inn på Facebook hvis du blir bedt om; posten vil automatisk dukke opp på veggen din hvis du allerede er logget inn.