Hvordan dele Internett hjemme

Hvordan dele Internett hjemme


Det er vanlig praksis i et hjem eller lite kontor innstilling til å dele Internett-tilkoblingen fra din internettleverandør (ISP). Ulempen er at alle maskiner som deler tilkoblingen vil forbruke båndbredde og ta en ytelse hit; oppsiden er at du vil spare penger ved å slippe å kjøpe flere Internett-kontoer. Det er upraktisk å dele en treg ekstern tilkobling. Dette etterlater tre ordinære metoder: DSL, kabel eller satellitt. Hvis du vil dele tilkoblingen, vil din ISP Internett-fôr vanligvis gå til en kombinasjon router-bryterboks. Denne enheten videre Internett forespørsler til riktig datamaskin. Datamaskinen som allerede har en Internett-tilkobling kalles "Host". Datamaskinene som du ønsker å dele denne Internett-tilkobling med kalles "klienter". Legge kunder til "Local Area Network" gjør dem i stand til å dele Internett-forbindelsen. Du kan dele en hard-kablet tilkobling, en trådløs forbindelse eller en blanding av hver.

Bruksanvisning

1 Gjøre tilkoblinger. Koble den ene enden av en "Cat 5e Ethernet-kabel" inn i "LAN" porten på PC-en som du ønsker å koble til Internett. Koble den andre enden av kabelen til en åpen port på ruteren. Endene av Ethernet-kabelen har "RJ45" kontakter som snapper sikker som du kobler hver ende. Gjenta for andre datamaskiner som du ønsker å ta med på nettet.

2 På vertsmaskinen, klikk på "Start"> "Control Panel"> "Nettverk og Internett"> "Nettverks- og delingssenter" og deretter "Vis nettverkstilkoblinger." Høyreklikk på eksisterende tilkobling, og klikk deretter på "Egenskaper". Klikk på "Deling" -kategorien, og klikk deretter for å aktivere "Tillat andre nettverksbrukere å koble seg til gjennom denne datamaskinens Internett-tilkobling" boksen.

3 På hver klientmaskin, klikker du på "Start"> "Control Panel"> "Nettverk og Internett"> "Nettverks- og delingssenter" og deretter "Vis nettverkstilkoblinger." Høyreklikk på eksisterende tilkobling, og klikk deretter på "Egenskaper". Klikk "Internet Protocol versjon 4 (TCP / IPv4)" og deretter "Egenskaper". Klikk på "Motta IP-adresse automatisk" og klikk "OK."