Hvordan dele Internett via en USB-

Konfigurering av trådløse nettverk kan være ganske frustrerende. Sette opp en enkelt datamaskin på hjemmenettverket kan en enorm hodepine i seg selv, og enda mindre for hvert familiemedlem. Heldigvis har Microsoft Windows litt verktøy som lar deg lagre dine trådløse innstillingene på en USB flash-stasjon, deretter bruke denne USB-stasjonen til å dele de trådløse Internett-innstillinger med de andre datamaskinene i nettverket. Windows vil automatisk konfigurere de andre datamaskinene, deler tilkoblingen uten stress.

Bruksanvisning

1 Åpne "Nettverks- og delingssenter." Gjør dette ved å høyreklikke på nettverksikonet i systemstatusfeltet (nederst til høyre) eller via Kontrollpanel (i Start-menyen).

2 Velg "Administrer trådløse nettverk" og velg ditt hjemmenettverk fra listen. Den "Properties" vinduet for nettverket vil åpne.

3 Velg "Connection" og klikk "Kopier denne nettverksprofilen til en USB-minnepinne." Sett inn USB-flash-stasjonen og klikk "Next". Når innstillingene er kopiert, klikker du på "Close".

4 Sett stasjonen på den andre maskinen som du ønsker å dele det trådløse nettverket med. Når du har satt det, bør et vindu automatisk spørsmål om du vil importere de trådløse innstillingene. Hvis dette ikke skjer, må du finne "setupSNK.exe" på stasjonen og dobbeltklikk på den.

5 Klikk "Yes" for å legge til datamaskinen til det trådløse nettverket. Klikk "Lukk" etter at de trådløse innstillingene har blitt overført og datamaskinen deler Internett.