Hvordan dele mellom Photoshop og Illustrator

Programvaren som utgjør Adobe Creative Suite ble bygget for å gi deg individuelle muligheter til å utforme grafikk og redigere bilder, og også til å jobbe sammen. Åpne et bilde i Adobe Photoshop, gjøre noen endringer og deretter importere den til Adobe Illustrator for mer grafisk design, for eksempel. Når du deler bildefiler mellom de to programmene, vil du finne mange likhetstrekk med menyer og verktøy. Lagre filene som bilder som kan åpnes universelt, og du vil være i stand til å dra nytte av flere programmer samtidig.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe Photoshop. Klikk på "File", "Open". Bla til bildet for å åpne i Illustrator. Dobbeltklikk på navnet på filen.

2 Gjennomgå "Layers" palett på nederste høyre side av vinduet. Sjekk om det er flere lag eller bare en eneste en. Hvis det er flere lag, klikker du på den lille foret ikonet øverst til høyre i paletten og velg "Flat ut biletet." Alle lagene sammen til en.

3 Klikk på "File", "Lagre som". Velg fra "Format" -menyen en bildefil annet enn proprietære PSD format; for eksempel JPG eller GIF. Gi nytt navn på bildet og velge et sted å lagre den, for eksempel på skrivebordet. Klikk på "Lagre".

4 Åpne Adobe Illustrator. Klikk på "File", "Open". Naviger til nettopp reddet Photoshop bilde. Dobbelklikk på bildet for å åpne det.

5 Bruk Illustrator verktøy for å redigere eller legge til bildet som ønsket. Når du er ferdig, klikk på "File", "Lagre som". Skriv inn et nytt navn på bildet, for ikke å overskrive den opprinnelige gjennomført i Photoshop. Klikk på "Lagre".

Hint

  • Disse retningene kan også være ferdig i revers, kommer til fra Illustrator til Photoshop. Når du starter i Illustrator, velg en bildefil annet enn AI forlengelse, som er Adobe Illustrator-fil proprietært format.