Hvordan dele musikk filer på nettet

Hvordan dele musikk filer på nettet


En av de store appeller av sosiale medier er evnen til å forvandle internett til en måte å dele dine interesser med venner nye og gamle. Dette fungerer for musikken akkurat som det gjør for bilder og oppskrifter. Det er noen områder som er spesielt utviklet for å dele musikk og andre nettsteder som er tilpasset for å inkludere musikk. Uansett, det er sannsynlig et alternativ som vil fungere for deg.

Musikk på YouTube

Mens YouTube er først og fremst kjent som en video-deling av området, er det også et populært nettsted for deling av musikk. Mens det krever at musikken er festet til en video, liker mange brukere å lage lysbildefremvisning videoer når en fullverdig musikkvideoen er ikke tilgjengelig. Du kan bruke enten metoden til å dele musikken din via YouTube gjennom en gratis, registrert konto, ved hjelp av enkle verktøy som Windows Movie Maker eller iMovie til å lage innholdet.

Bruke Soundcloud

Fakturering seg som den største fellesskap av musikk og lyd skapere, er Soundcloud en ressurs for innlegging og, hvis du velger, distribuere musikken din. Som med YouTube, er det enkelt å dele musikk lagt ut på Soundcloud over andre sosiale medier, som Facebook og Twitter. Coding sangen å bygge inn i en nettside eller blogg er også lett, og Soundcloud har sitt eget samfunn av lyttere og skapere. Du kan følge andre brukere, samfunnet bloggen og dyrke din egen Soundcloud samfunnet.

YourListen og dets funksjoner

Lansert i 2008 som den første brukergenerert musikk-plattformen, har YourListen mye til felles med Soundcloud, men uten tids caps eller opplasting begrensninger på gratis kontoer. Du kan laste opp i 14 forskjellige filformater; integrasjon med andre sosiale medier er støttet. YourListen har også muligheter for å legge inn spillerkode i andre områder, linke musikken din til andre Internett-innhold. Brukere navigere gjennom YourListen samfunnet i form av lyd kanaler for å finne innhold samsvarer med deres interesser.

Selge Musikk Med Bandcamp

Enten du ønsker å dele eller selge musikken din, er Bandcamp et alternativ til både streaming og kommersielle områder. Du kan sette opp en gratis konto for å distribuere musikk gratis eller for hvilken pris du bestemmer deg. Du kan også selge merchandise, slik Bandcamp til å fungere som din egen musikkbutikk. Oppgradere til en premium-konto får du ekstra funksjoner, men den gratis konto tillater deg å selge musikken din. Bandcamp tar 15 prosent av alle salg for å dekke sine kostnader.

Andre musikkdeling steder

Du kan dele musikk via andre plattformer, som Last.fm og Blip.fm, som bruker en radiostasjon paradigme for å distribuere musikken din til nye målgrupper. MySpace var en gang den største sosiale nettverk, og mens det har mistet sin ledelse til Facebook, har det re-stemplet som en musikk støttenettverk, noe det alltid har gjort det bra. Spotify og Pandora kan fungere for deg, men bare hvis du har musikk aktivt for salg gjennom sine partnere, for eksempel Amazon. Tilgang til Spotify og Pandora er begrenset utenfor USA.