Hvordan Demonter en Acer Aspire

Hvordan Demonter en Acer Aspire


Acer Aspire familie av bærbare datamaskiner er en serie av mellomtoner datamaskiner rettet mot vanlige brukere. For å ta fra hverandre en Acer Aspire bærbar PC, må du koble oppgraderbar komponenter som RAM-moduler og harddisk, og fjern deretter tastaturet og skjermenheten. Hvis du ønsker å demontere den bærbare datamaskinen til å oppgradere eller erstatte en komponent, sørg for at erstatning er kompatible. Før du begynner, se dokumentasjonen for noen spesifikke instruksjoner om hvordan du demontere din modell i Aspire familien.

Bruksanvisning

1 Trekk ut strømledningen og ta ut batteriet fra en bukt på undersiden av den bærbare datamaskinen. Skyv låsen for å frigjøre plast casing, og løft opp batteriet. Plasser den bærbare datamaskinen med forsiden ned på et flatt underlag i et godt opplyst område.

2 Slipp plastdeksler fra basen. Løsne festeskruene for å løsne dekslene skjerming prosessoren (CPU), minnemoduler (RAM), harddisk og trådløst kort. Med skrus av, løsne dekslene ved hjelp av en flat implementere som en brekkstang for å heve og fjerne hver enkelt.

3 Avinstaller den optiske stasjonen (CD eller DVD-stasjon, avhengig av modell). Skru ett vedlegg fra bunnen av den bærbare datamaskinen for å frigjøre kjøretur fra den bærbare chassis. Skyv stasjonen ut ved hjelp av en flat skrutrekker til å skyve den ut av den bærbare datamaskinen sin ramme, og trekk deretter stasjonen som det stikker ut til en side.

4 Avinstaller harddisken. Trekk opp den lille tappen festet til stasjonen for å løsne den fra kammeret. Koble harddisken kabelen og koble stasjonen ved å løfte den av. Når du bytter ut stasjonen med en ny, må du huske å fjerne metall braketten fra den gamle og monterer den på ny, før du installerer.

5 Demonter RAM-moduler og det trådløse kortet. Løsne låseklips på sporet ved å skyve dem vekk fra sporet munn; når modulen springer opp, grip tak og dra ut til sine tenner er godt ut av sporet. Ta det trådløse kortet ved å løsne sine antennekablene fra overflaten av kortet, og avinstallere det på samme måte som RAM-modulen.

6 Fjern kjøleviften. Løsne to skruer fra metallet skjold over viften og koble viftekabelen ved å koble den fra hovedkortet. Demonter viften ved å løfte den av.

7 Fjern sikring stripen og tastatur. Festelist er et langt smalt stykke plassert på toppen av tastaturet panelet, og kan fjernes ved hjelp av en spisse verktøy for å lirke det løs. Sett verktøyet under stripe i den ene enden og manøvrere for å løsne stripe, som arbeider med fingrene langs lengden av strimmelen å løfte det av. Når det kommer av, fjerne to festeskruene som holder tastaturet på plass. heve tastaturet forsiktig panelet, tar seg ikke å knipse sine kabler. Flytt panelet mot LCD-skjermen for å få tilgang til kabelen, og koble den fra hovedkortet.

8 Demonter den bærbare skjermenheten. Ta av skjermen rammen ved å fjerne små gummipakninger og angre skruene som fester plastrammen til skjermens tilbake skall. Slipp LCD-panelet fra en tynn metallramme ved å fjerne skruene fra hver side og vippe skjermen fremover. Koble strømkabel og videokabel og trekk ut panelet.

Hint

  • Ikke ta fra hverandre den bærbare datamaskinen i løpet av garantiperioden.