Hvordan Dempe Noen på Twitter

Hvordan Dempe Noen på Twitter


Det er et uunngåelig faktum - noen mennesker Tweet altfor mye. Dempe noen skjuler hans fremtidige tweets vises på tidslinjen din uten å blokkere eller slutte å følge ham. Prosessen skiller mellom nettstedet og Twitter apps for Android og iOS; på tidspunktet for offentliggjøring, vil ikke Windows Phone app støtter ikke demping. Twitter vil ikke varsle brukeren når du slår ham, og du kan oppheve dempingen av brukeren når som helst. For brukere som forårsaker faktiske problemer eller plager deg, bør du vurdere å blokkere og rapportere dem i stedet for demping.

Dempe en bruker fra hans profil

Besøk profilen til Twitter-brukeren du demping. Velg cog-ikonet og velg "Mute" alternativ fra rullegardinmenyen. Hvis du bruker Android eller iOS-app, også trykker du på "Ja, jeg er sikker." For Internett-brukere, bekrefter ny banner du har dempet denne brukeren. Ved å klikke på "Angre" slår på person, i tilfelle du har uhell dempet feil person.

Demping av en Dempet Bruker

Folk du har dempet ha en høyttaler ikon med en rød tråd gjennom det på sin profil. Ved å klikke på ikonet vil fjerne demping av brukeren. Slutter å ignorere returnerer sine tweets å Tidslinje din.

Muting og blokkerer

Mens både fjerne en persons tweets fra Timeline din, dempe og blokkeringsfunksjoner gå om prosessen annerledes. Når du blokkerer noen, kan han ikke lenger se dine tweets eller sende deg direkte meldinger. Dempede brukere kan fortsatt utføre begge oppgavene. Selv om du ikke kan se profilen hans hvis du blokkerer ham, kan du hvis du slår ham i stedet. Med demping, vil du fortsatt motta en varsling hvis han svarer på dine tweets eller nevner deg i en av hans.

Muting og følging

Demping gir en løsning når du ikke ønsker å se noen tweets, men ønsker ikke å slutte å følge ham og mister evnen til å lede melding ham. Du unngår også risikoen for å miste en tilhenger, selv om han legger merke til at du har sluttet å følge ham og returnerer favør. Muting ikke fjerne deg fra sin liste over etterfølgere.

Blokkere en bruker stedet

Vurdere å blokkere noen i stedet for å dempe ham hvis du ikke vil at han skal kontakte deg i det hele tatt, eller har tilgang til profilen din. For å blokkere noen, besøk deres side, og klikk på cog-ikonet. Velg "Block eller Report" fra rullegardinmenyen. Plasser en sjekk ved siden av "Block" boksen. Hvis du også ønsker å rapportere ham, som er valgfritt, plassere en sjekk i "Ønsker du å sende inn en rapport?" eske. Velg årsaken til rapportering brukeren, og klikk deretter på "Block" -knappen. Hvis du ikke å sende inn en rapport, klikk på "Blokker" etter å plassere en hake i "Block" boksen.