Hvordan Design Avatar Klær

Internett avatarer kan bli mye moro; men noen ganger sine klær kan være litt kjedelig eller utdatert. Å uttrykke din kreativitet gjennom avatarer er en unik og spennende måte å vise en følelse av Internet individualitet. Lære å designe avatar plagg kan være en god måte å tilpasse din avatar og vise dine design ferdigheter. Les noen tips for å hjelpe deg med å utforme avatar plagg vellykket.

Bruksanvisning

1 Design en avatar som du ønsker å designe klær. Søk på nettet etter en god avatar skaperen.

2 Bli en online avatar samfunn som Second Life; mange maler du kan laste ned for å gjøre avatarer i programmer som Adobe Photoshop. Søk på nettet etter avatar klær maler.

3 Last ulike klær maler. Du trenger en skjorte, skjørt, bukser og sko av ulike typer og størrelser. Åpne Adobe Photoshop eller et lignende program for å hjelpe med avataren din kreasjon. Bruk forskjellige verktøy i Photoshop for å bidra til å skape klær for avataren din.

4 Samle bilder eller små klipp av klær og teksturer som du vil bruke til å lage plagg. Last opp disse bildene inn i kunstprogram eller avatar skaperen. Lek litt med teksturer på Photoshop og forskjellige farger for å bidra til å skape din egen unike mønstre eller teksturer.

5 Lær så mye som mulig om klær teksturer og datamaskinen lagdeling prosessen, siden det vil bidra til å gjøre mer avanserte avatar klær. Begynn avataren din kleskolleksjon først ved å simulere enkle design, og deretter jobbe opp til mer avansert lagdeling og teksturer.

Hint

  • Lag din avatar i en forhåndsinnstilt verden hvor du kan bare plukke de elementene du ønsker klær til å reflektere. Second Life har en "i verden" modifier for å hjelpe til med denne prosessen.
  • En annen morsom måte å eksperimentere med avatar klær er gjennom en video / dataspill som The Sims eller The Sims2.
  • Alltid lagre avataren din før du gjør noen store endringer i dem for å unngå korrupsjon av avatar.
  • Aldri betale for teksturer eller maler. Massevis av flotte maler er tilgjengelige på nettet.