Hvordan Design Circuit Skjematisk Bruke OrCAD Capture

Du ønsker å få dine kretser fra design til produksjon på kortest mulig tid, eliminere kostnadene og utvikle et bedre produkt for jobben. Flere programvarepakker tilgjengelig på markedet gjør dette, men OrCAD Capture er et verktøy spesielt designet for å vokse med selskapet ditt. Her er hvordan å designe krets schematics bruker OrCAD "Capture" funksjonen for å få deg raskt fra design til produksjon.

Bruksanvisning

1 Åpne opp OrCAD programvare. Hver OrCAD produkt tilgjengelig på markedet fra Cadence kommer med OrCAD Capture-funksjonen, slik at alle gjeldende versjon av OrCAD PCB eller versjon av OrCAD EE vil ha Capture.

2 Klikk "Fil" og åpne opp en ny design.

3 Marker "Place" -menyen og velg "Del". Velg den delen bibliotek og velg del. Du kan også begynne å skrive i den delen navn.

4 Velg en plassering for å plassere delen i skjematisk siden. Pass på at du har alle andre designelementer sto for før du legger delen.

5 Høyreklikk på den delen for å redigere detaljene. Pass på at du velger den delen først.

6 Velg "Legg tråd" under "Place" menyen for å plassere ledningene på din krets og koble flere elektriske komponenter.

7 Finn kryss av overlappende ledninger og skape veikryss. For å gjøre dette, klikker du bare på krysset.

Hint

  • Skille og organisere krets skjemaer i ulike biblioteker gir din OrCAD Capture enklere og raskere design evne.
  • Lag en ny krets skjematisk biblioteket ved å velge "Legg Library" -fanen i søkevinduet. Du vil se et utvalg av biblioteker tilgjengelig. Bare dobbeltklikk på biblioteket du vil legge til.