Hvordan Design din egen Brann-logo

Hvordan Design din egen Brann-logo


En logo er en umiddelbar visuell indikator - enten du ønsker folk å vite noe er hot, hot, hot eller ekstremt brannfarlig, emblazoning det med en brann logo er ideell. Lage en logo med brann flammer er mye tryggere enn å spille med fyrstikker og krever bare et par klikk i en av en rekke grafiske programmer. Design din egen ild logo, en av de få gangene du virkelig kan leke med ild uten risiko for å bli brent.

Bruksanvisning

Bruke Paint

1 Åpne Paint, klikk på Paint-knappen i øvre venstre hjørne av arbeidet skjermen og velg "Properties". Skriv inn logo dimensjoner, for eksempel "5" inn i "Bredde" boksen og "6" inn i "Høyde" boksen. Velg "inches" i "Enheter" kolonnen. Klikk på "OK" -knappen.

2 Velg en rød eller oransje farget boks fra "Colors" i båndet / verktøylinje. For en mer detaljert fargevalg, klikk på "Rediger farger" -knappen. Klikk på "Pensler" -knappen og velg "Oil børste" børstehode. Klikk på "Size" -knappen og velg den nederste / tykkeste børstehode bredde.

3 Plasser markøren på Paint arbeidsområdet og dra markøren opp og ned for å danne topper og daler eller siksak, danner den velkjente brann flamme form. Klikk på "Fyll med farge" -verktøyet, tipping maling bøtte i "Verktøy", og klikk inne i flammene for å fylle dem med farge.

4 Bytt tilbake til "Oil børste" og klikker på en gul-farget firkant. Bytt til den tynneste / øverste linje i "Size" -delen. Trace over svært gode tips av brann flammer, noe som gir dem et utbrudd av lys farge.

5 Klikk Paint-knappen. Velg "Lagre som" og velg "GIF" som "Lagre som type." Skriv inn et navn for brann logo og lagre den på datamaskinen.

Ved hjelp av Photoshop

6 Åpne Photoshop, klikker du på "File" -menyen og velg "New". Skriv "FireLogo" inn i "Name" -boksen. Skriv inn logo dimensjoner, for eksempel "4" i hver av "bredde" og "Høyde" boksene. Trekk ned dimensjonene menyer og velg "inches" for hver. Trekk ned "Bakgrunn Innhold" -menyen og velg "Transparent". Klikk på "OK" -knappen for å åpne rute Photoshop arbeidsområdet.

7 Dobbeltklikk øverste venstre kvadrat av "Color Picker," de to overlappende fargede rutene på bunnen av "Tools" paletten. Velg en brann farge, for eksempel lyse rødt, og klikk på "OK" -knappen.

8 Klikk på "Brush" -verktøyet, som ser ut som en pensel i midten av "Tools" paletten. Tegn brann flammer på "FireLogo" arbeidsområde. Endre lakkfarger i "Color Picker" og legge til flere detaljer i design.

9 Høyreklikk formen verktøy, et ikon av en firkant, rektangel, sirkel eller stjerne nær bunnen av "Tools" panel. Velg "Custom Shape Tool" fra fly-out menyen. Trekk ned "Shape" -menyen på verktøylinjen øverst på skjermen. Velg "Nei" symbol på sirkel med en strek gjennom. Plasser markøren på toppen til venstre på "FireLogo" -boksen, og klikk og dra ned mot nederste høyre hjørne. Dra "Nei" symbol før det er plassert rett over flammene.

10 Klikk på "File" -menyen, velg "Lagre som", velg "GIF" fra "Format" drop-down og lagre logoen til datamaskinen.

Bruke Publisher

11 Åpne Publisher, og klikk "Blank 8,5 x 11" -knappen. Når hele Publisher-siden åpnes, endre det til logo-format ved å klikke på "Page Design" -fanen øverst på skjermen og klikke på "Size" -knappen under kategorien. Velg en sidestørrelse for logoen fra rullegardinmenyen og Publisher endrer størrelsen på arbeidsområdet.

12 Klikk på "Sett inn" -kategorien. Velg "Clip Art" knappen. Type "brann", "brann flammer", "brannslukningsapparat" eller et annet begrep inn i "Søk etter" boksen. Klikk på "Go", bla gjennom resultatene og dobbeltklikk på et bilde for å legge det til logoen arbeidsområdet.

1. 3 Velg "WordArt" -knappen på båndet / verktøylinje. Velg et WordArt stil for logoen. Skriv logoen informasjon, for eksempel "Brann Crew # 13" eller "Engine # 29." Klikk på "OK".

14 Dra WordArt oppå eller under brannen bildet for logoen.

15 Klikk på "File" fanen. Velg "Lagre som". Gi logoen et navn, velg "GIF" som "Lagre som type" og lagre filen på datamaskinen.