Hvordan Design din egen England skjorte

Designe din egen England skjorte er en morsom og uttrykksfull måte å vise din engelsk stolthet eller for å vise et bilde av en tur du tok til England. Det er enklere enn noensinne å lage dine egne skjorter, som kan oppnås ved å laste opp en grafikk bilde på en online print-on-demand nettside. Med tilgjengeligheten av brukervennlige grafikk programmer, lage din egen custom England skjorte er enklere enn noen gang.

Bruksanvisning

1 Installer Adobe Photoshop på din datamaskin. Du kan kjøpe Adobe Photoshop program fra et dataprogram butikk eller på nettet på Adobes nettsted. Instruksjoner inne i programvaren boksen vil veilede deg gjennom installasjonen. Dette vil omfatte plassere programvaren plate i CD-stasjonen på datamaskinen, og følge instruksjonene som vises på skjermen.

2 Åpne en ny fil. Når Photoshop er lastet og åpne, klikk på fanen "File" øverst på skjermen. En liste vil falle ned med valg. Slick på valget som heter "New". En pop-up vindu vil vises på skjermen ber om bilde dimensjoner. Fyll ut 2000 piksler for bildebredden, og 2000 for bildehøyden. For bildeoppløsning, skriver i minst 300 DPI, eller punkter per tomme. Når du er ferdig, klikker du på "OK" -knappen.

3 Tilpass skjorte bilde. Hvis du har et bilde av England på datamaskinen din, åpne bildet i Photoshop ved å klikke på "File" igjen, og velge "Open" fra listen. En nettleservindu vises. Klikk på "Browse Files" -knappen, og velg bildet av England som du har lagret på datamaskinen. Når du har valgt, klikker du på "OK" -knappen, og bildet vises i Photoshop. Klikk på "Velg" øverst på skjermen, og klikk deretter "Select All". Bildet vil nå inneholde en rulletekst boks rundt det. Klikk på "Edit" og velg "Kopier". Deretter går du tilbake til skjorten bilde ved å klikke på det, og klikk på "Rediger" igjen. Denne gangen, velg "Lim inn" fra listen. Den England Bildet vil nå være på t-skjorte design.

4 Lagre og laste opp bildefilen. Klikk på "File" og velg "Lagre som" fra listen. Et vindu vil dukke opp ber om et filnavn og filtype. Skriv inn det navnet du ønsker, og deretter velge filtypen JPEG. Deretter går du til en webside print-on-demand, slik som Zazzle eller Cafepress og laste bildet på nettstedet ved hjelp av deres image uploader. Velg elementene du ønsker å plassere design på, for eksempel t-skjorter, og velg den mengden du ønsker å bestille. Følg trinnene for å sjekke ut, og betale for din skjorter.