Hvordan Design din egen iPad etui

Du kan kjøpe iPad tilfeller online og på elektronikk og Apple butikker. Disse masseproduserte tilfeller vil holde din iPad fra støt, dunk og riper, men vil ikke vise din egen originale stil til de rundt deg. I stedet for å kjøpe en generisk iPad tilfelle, kan du designe din egen iPad case via en nettbutikk med et design tilpasning funksjonen.

Bruksanvisning

1 Naviger til en tjeneste på nettet som lar deg designe din egen iPad case, som for eksempel My Edge (medgestore.com) eller Skinit (skinit.com).

2 Klikk "iPad" hvis du bruker My Edge. Klikk "Legg til bilde" og deretter "Browse og Last opp" hvis du ønsker å legge til ditt eget bilde. Klikk "Legg til mønstre," til "Colors" eller "Text" legge eksisterende mønstre, forskjellige farger og / eller tekst til iPad deksel. Dine valg vises på skjermen, slik at du kan forhåndsvise iPad tilfelle. Når du er fornøyd med design, klikk på "Preview" for å se en simulering av iPad case, eller klikk "kassen" for å kjøpe varen.

3 Klikk på "Clear iPad case" hvis du bruker Skinit; Denne vesken er laget av klar slitesterk plast hvorpå du kan bruke en tilpasset vinyl hud du lage og kjøpe ved hjelp Skinit designverktøy. Klikk på "Create Your Own" på toppen av skjermen; fordi du har valgt en iPad tilfellet er iPad automatisk som standardenhet. Klikk på "Bilder" for å legge til ditt eget bilde eller "Text" eller "Shapes" for å legge til noen av disse stedene. Klikk "Add to Cart" for å kjøpe skredder huden sammen med klar sak. Når pakken ankommer, skrelle den sin støtte som et klistremerke, og trykk den på iPad tilfelle.