Hvordan Design din egen PC Desktop Tower Online

Hvordan Design din egen PC Desktop Tower Online


Hvis du søker etter en ny PC desktop tårnet, må du ha i tankene hva det er som du ønsker før du begynner. Selv da, det meste av tiden virker det som du må betale. Ofte ender du opp med å betale for ting du ikke ønsker å få andre ting som du gjorde. En måte å unngå dette på er å designe din egen datamaskin på nettet. På den måten kan du få akkurat det du vil uten å betale for det du ikke trenger.

Bruksanvisning

1 Besøk nettsiden for din favoritt datamaskin merkevare. Nettstedene for et par tilpass merker er oppført i referanser.

2 Opprett en konto selv om du ikke kjøper umiddelbart. Når du oppretter en konto vil du være i stand til å lagre valgene for senere kjøp.

3 Velg alternativet på hovedsiden for å lage din egen datamaskin. Etter å klikke på denne knappen vil du bli tatt til en side som lar deg velge en svært grunnleggende datamaskinen. Dette er vanligvis ikke noe mer enn en sak og hovedkort konfigurasjon.

4 Følg instruksjonene. Når du har valgt grunnleggende datamaskin, vil du være i stand til å velge resten av komponentene enkeltvis. Alle områdene vil vise deg de elementene du kan inkludere uten ekstra kostnad sammen med eventuelle oppgraderinger og deres kostnader. Alle områder vil holde en løpende oversikt over hvor mye din nåværende datamaskin konfigurasjon kostnader.

5 Kjøpe eller lagre din datamaskin. Etter at du har konfigurert din nye PC desktop tårnet, hvis du velger å kjøpe det du trenger for å legge inn betalings invitasjon. Etter å ha klikket på "Send" -knappen, bør du bli gitt en estimert leveringstid. Hvis du ikke ønsker å foreta et kjøp på dette tidspunktet, kan du lagre informasjon om datamaskinen for fremtidig referanse eller kjøp.