Hvordan Design din egen radiostasjon Online

Hvordan Design din egen radiostasjon Online


Kanskje mer enn noe annet, fremme av musikkbransjen i den digitale tidsalder er et perfekt eksempel på mulighetene for online-teknologi. Musikk fans kan finne, laste ned og bland en ufattelig mengde musikk gratis eller lave kostnader ved hjelp av en rekke tjenester. På bare et par minutter er det mulig for alle musikkelskere til å bli en dj. Her er hvordan du kan designe din egen online radiostasjon ved hjelp av web-tjenesten Last.fm.

Bruksanvisning

1 Skriv inn last.fm i nettleseren og velg "Logg inn" øverst til høyre side av skjermen.

2 Skriv inn ønsket brukernavn, e-postadresse og passord. Klikk deretter på "Registrer deg og lage min profil" for å begynne å lage din stasjon.

3 Gå til e-postkontoen, og åpne e-post fra last.fm å validere kontoen din.

4 Når du har bekreftet kontoen din får du muligheten til å legge til et bilde bio og linker til andre nettsteder. Disse personlige detaljer kan øke sjansen for andre å høre på din stasjon.

5 Å spille en radiostasjon med musikk av en bestemt artist og andre som høres like velg "Radio" fra navigasjonslinjen øverst på skjermen. Skriv inn et navn på en enkelt artist i det grå "Last.fm Radio" boksen. Din musikk stasjon vil laste inn og spille automatisk.

6 For å opprette en stasjon drevet av mer enn en artist velger "Multi-Artist Radio" og skrive inn navn på inntil tre kunstnere. Din stasjonen vil laste inn og spille. Du får deretter muligheten til å lagre disse alternativene for fremtidig lytting.

Hint

  • Andre elektroniske tjenester som lar deg designe din egen "radio" stasjon som spiller den type musikk du vil høre inkludere Rhapsody (krever en månedlig avgift) og Jango (gratis).