Hvordan Design din egen T-skjorte Side

Hvordan Design din egen T-skjorte Side


Designe din egen T-skjorte Stedet har noen viktige fordeler, den første er at du kan gjøre noen god inntekt fra salg av t-skjorter med ditt eget design, og den andre er at å designe ditt eget nettsted motsetning til å bruke en som er pre-laget vil hjelpe deg å skille seg ut fra alle andre nettsteder som selger t-skjorter på nettet. Med bruk av Zazzle og Cafe Press, kan nesten hvem som helst selge t-skjorter. Trikset er å bruke disse to mulighetene og andre liker dem til å hjelpe deg designe din egen T-skjorte hjemmeside.

Bruksanvisning

1 Velg et nettsted vert, og registrere deg. Selv om du kan velge å betale for hosting, noen gode nettsted vertene - som 110 MB, for eksempel - ikke har tvunget reklame.

2 Velg et domenenavn. Velg noe som gjenspeiler den type design som du skal bruke på T-skjorter, men det er likevel forskjellige nok til at domenenavnet ikke vil være en som allerede er tatt.

3 Kjøp ditt domenenavn.

4 Legg inn et domenenavn til ditt nettsted. Du kan gjøre dette i kontoadministrasjonsdelen av ditt nettsted vert.

5 Lag flere forskjellige design for t-skjorter. Du kan gjøre dette ved hjelp av gratis grafiske programmer som GIMP og Paint.net. Hvis du liker 3D digital kunst, kan du vurdere å bruke gratis 3D kunstprogram Daz Studio.

6 Gå til Zazzle og åpne en konto. Velg T-skjorte stiler og farger du ønsker å legge til din t-skjorte området.

7 Legg T-skjorte design dine til T-skjorte stiler du har valgt på Zazzle før du er ferdig.

8 Gå til Cafe Press og åpne en konto. Gå gjennom sin T-skjorte stiler og farger, og velge en som du liker som ikke ble tilbudt på Zazzle. Pass på at du velger forskjellige dem og ikke de som ser mye likt.

9 Legg dine design til valg på Cafe Trykk på til du er ferdig.

10 Velg de ulike kategoriene av T-skjorter vil du har for salg basert på design.

11 Sett opp indeksen siden for ditt nettsted og en side for hver kategori. Det er her du kan bruke HTML og / eller CSS ferdigheter eller bruke en mal. Men må du ha de nakne bein av denne hjemmesiden, inkludert eventuelle navigasjonsknapper og en bakgrunn, gjort.

12 Lag to mapper på skrivebordet: en for ordet T-skjorter og en for Cafe Trykk t-skjorter.

1. 3 Gå til Zazzle og logge inn på kontoen din. Gå til hovedsiden for hver enkelt T-skjorte som du opprettet et design og lagre det beste bildet av T-skjorte til Zazzle mappe på skrivebordet. Gjør dette for alle T-skjorter du har utformet ved hjelp Zazzle.

14 Gå til Cafe Press og logg på kontoen din. Gjenta prosessen med å spare det beste bildet av hver av T-skjorter til mappen på skrivebordet ditt.

15 Last opp innholdet i både ordet og Cafe Press mapper til et bilde-hosting nettsted som Photobucket.

16 Gå til hver kategori siden, og ved hjelp av HTML, legge til bilder av T-skjorter som passer denne kategorien. Gjør dem en link til deres viktigste salgssiden på Zazzle og / eller Cafe Press slik at når noen klikker på bildet han blir tatt direkte til hvor du skal kjøpe din T-skjorte. Gjenta dette for hver kategori side.

17 Kjøtt ut indeksen siden med en velkomstmelding som gjør at folk ønsker å kjøpe, og noen t-skjorte eksempler slik at de får lyst til å sjekke ut de andre kategoriene.

18 Sjekk alle koblinger for å sikre at de fungerer ordentlig, og at du har navigasjonsknapper for alle sidene dine. Når dette er fullført, er du klar til å begynne å annonsere den nye T-shirt stedet og selge t-skjorter.

Hint

  • Når nettstedet er ferdig, annonsere det på gratis klassifisert nettsteder som Craigslist.Add en link til din t-skjorte området fra andre nettsteder du har, og be dine venner og familie til å legge ut en link på deres websites.Add en sosial bokmerking knappen på hver side av nettstedet ditt slik at de som besøker kan bruke den. Dette vil bidra til å få mer trafikk til ditt nettsted.
  • Selv om du kan bruke den lille butikken som du satt opp på Cafe Press og / eller Zazzle, er det ikke anbefalt. Zazzle tillater litt mer tilpasning enn Cafe Press gjør, men du vil bli tatt mer seriøst hvis du har din egen nettside og domenenavn.