Hvordan Design din egen web sidelayout

Hvordan Design din egen web sidelayout


Designe din webside layout er like viktig som innholdet du har på siden din. Hvis de besøkende ikke finner det de leter etter, eller hvis de er overveldet av en kaotisk design, vil de raskt forlate området før hardt arbeid er selv likte. Hvis du setter deg ned og skissere dine ideer først, kan du designe din egen webside layout, slik at det er estetisk tiltalende og brukervennlig.

Bruksanvisning

1 Bruk en blyant og papir for å skrive ned hva temaet på websiden er på toppen av arket. Ikke bare vil du presentere relatert informasjon, men du også ønsker å ha hensiktsmessige forbedringer, for eksempel bilder, som støtter dette temaet.

2 Bestem deg for hvor mye innhold som du har tenkt å ha på siden din og lage notater på papir. For eksempel, hvis du har så mye tekst som du tror folk blir nødt til å bla gjennom den på websiden, kan du vurdere å bryte opp siden din i to eller flere kolonner.

3 Velg farger for siden din, og finne ut hvor disse kan gå til å fungere godt sammen. For eksempel, hvis du liker svart og hvitt, ikke sette hvit tekst på svart bakgrunn, fordi dette fører til unødvendig belastning øye for betrakteren. I stedet vurdere å bruke disse fargene som logoer, overskrifter eller bannere og markere dette ned på papiret der det er hensiktsmessig.

4 Bestem plassering av navigasjons (meny) bar og tegne en representasjon for å se hvordan det ser ut mot innholds notater fra trinn to. Menylinjen inneholder lenker til å veilede folk gjennom siden din, slik at du vil være sikker på dette er i et område hvor folk lett kan finne det i en topp, horisontal eller vertikal plass.

5 Finne ut hvor dine digitale bilder gå på siden og merke disse ned på skissen. For eksempel, hvis du skriver en blogg, bør en tilhørende grafisk gå på toppen av hver oppføring for å ytterligere forbedre skriftlig. Hvis du selger et produkt, skal bildene være på toppen eller siden av beskrivelsen. Grafikk bidra til å bryte opp monotonien av innhold og er en tiltalende element for de besøkende.

6 Bruk papir og blyant tegning som en blåkopi slik at du kan referere til det som du designe din webside i en HTML-tekst editor. Eller du kan bruke den som en detaljert beskrivelse av hva du vil hvis du vil ha en webdesigner bygge siden din.