Hvordan Design din egen webside for Internet Salg

Hvordan Design din egen webside for Internet Salg


Hvert år har antall bedrifter som selger over Internett vokser dramatisk. Opererer en retail hjemmeside --- en viet til å selge et produkt eller en tjeneste --- er ikke forskjellig fra å operere ut fra en butikk. Likevel gir det store fordeler, som lavere oppstartskostnader og det faktum at du ikke å ansette en salgsorganisasjon. Selv designe en nettside for internettsalg er gjennomførbart på en brøkdel av kostnadene ved å leie butikklokaler.

Bruksanvisning

1 Plukk et domenenavn, eller URL, for web-baserte salgsvirksomhet som er fengende og at folk vil huske. De beste domenenavn inkludere vare eller tjeneste som selges. Hvis du selger rabatt baby klær, for eksempel sjekke om navnet "babyclothes4less.com" er tilgjengelig.

2 Handle etter et nettsted designer --- noen til å sette opp salget nettside. Enda bedre, gi noen trodde til å designe din egen detaljhandel området. Peke nettleseren din til en nettside som Bizingo eller FreeStart som vil hjelpe deg å designe og bygge din egen detaljhandel nettsted (se Ressurser).

3 Enten du outsource oppgaven eller bygge nettstedet selv, velge et tiltalende design. Tenk ikke bare av hvordan området vil se, men hvorvidt det er funksjonelt. Funksjoner som virtuelle handlekurver gi praktisk og enkelt for kunder som gjør menyer som inndeler varer eller tjenester du selger i under spesialiteter som hjelper shopper får vite at hun er ute etter. Inndelinger i henhold baby klær kan inneholde undertøy ", onesies", yttertøy, og så videre.

4 Gi første gang kundene en grunn til å stoppe og butikk. Ta med en banner på nettstedet ditt, for eksempel, som tilbyr en rabatt til første gangs kjøpere.

5 Hold virksomheten din nettside frisk ved å oppdatere design hver 6 til 12 måneder. Beholde noen designelementer, som for eksempel en logo, for å bevare kontinuitet. Endre bakgrunnsfarge og tekstfunksjoner, for eksempel skrifter.