Hvordan Design dine egne møbler med programvare

Hvordan Design dine egne møbler med programvare


Dataassistert design software er et flott verktøy for å hjelpe deg legge ut dine egne møbler planer hvis du allerede vet hvordan å designe møbler. Men selv om du ikke & # 039; t, ved hjelp av CAD-programmer kan hjelpe deg å gjøre en vag idé om et nytt møbel til en presist definert, ferdige design. Det & # 039; s god idé å ha noen kjennskap til et CAD program før du bruker den til å lage design. Spesielt blir kjent med programmet & # 039; s modellering og navigeringsverktøy. Også blir mer klar over struktur og form av eksisterende møbler du vil guide deg gjennom å lage din egen design.

Bruksanvisning

1 Trace et bilde av en eksisterende møbel som du & # 039; d liker å modellere design etter. Du kan bruke online eller offline kataloger som kilder til bildet.

2 Lag utskrifter av flere andre møbler, så sirkel komponentene i hver som du liker. For eksempel, sirkel armene på bildet av en spesiell sofa, pute av en kjærlighet sete og beina på en annen sofa.

3 Skisser over tracing du gjort hver av de komponentene du sirklet. Når du & # 039; re fornøyd med skissen, avklare det ved å fjerne bortkommen linjer og mørkere delene du ønsker å beholde.

4 Lag en kopi av sporing for å redde den, så forenkle utformingen ved å tegne en blokk til å representere hver enkelt komponent av design. En sofa, for eksempel kan ha en blokk for hver pute, en for ryggen, en for hver side og en for bunnen. Don & # 039; t bekymre deg for å gjøre blokker for de mindre deler. Du kan legge til disse med CAD-programmet når du & # 039; ve definert stykke & # 039; s primærstruktur.

5 Åpne CAD-programmet og velge sitt verktøy for å tegne linjer, som kan kalles "polylinjer" i programmet. I synsfeltet merket "riktig," tegne rett overfor hver blokk du definerte i trinn tre.

6 Påfør programmet & # 039; s ekstrudering verktøyet til hver blokk ansikt fra trinn 4, for å konvertere ansikter fra 2D-former til 3D-objekter.

7 Velg "perspektiv" view, og deretter justere ekstrudering nivået på hver blokk til den samsvarer dybden at design krever.

8 Monter komponent blokkene ved hjelp av programmet & # 039; s "flytte" eller "oversettelse" verktøyet for å passe hver blokk med den neste. For eksempel flytte puten blokkene slik at de hviler på sofaen & # 039; s bunnblokken, og så sine foran kant justeres med bunnen blokk & # 039; s forkant.

9 Bruk programmet & # 039; s navigasjonsverktøy (f.eks bane, panorere og zoome) for å se på hver side av den ferdige design.

10 Re-velge den "riktige" view og skrive sitt image. Gjenta dette for de fremre og topp feltene.