Hvordan Design ditt eget kort for gratis

Hvordan Design ditt eget kort for gratis


Enten du ønsker å lage en one-of-a-kind kort for gratis som du kan sende ut som årets julekort, designe et personlig kort for en syk venn, eller design gratulasjonskort å selge, det er en prosess du kan Følg. Alt som kreves er en bit av organisasjonen. Designe ditt eget kort vil legge til at personlig touch og kan spare deg for penger.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for hvilken type kort (e) du ønsker å utvikle. Hensikten med kortet ditt vil spille en viktig rolle i dette vedtaket. Hvis du har som mål å skape en unik merkevare, kan du ønsker å spesialisere seg i en bestemt type tema gratulasjonskort.

2 Brainstorm ideer på papir for kortet. Dette inkluderer å utarbeide et design for kort, samt komme opp med et vers eller linje for for- og indre paneler. Du trenger ikke alltid å ha et vers, faktisk du kan velge å inkludere bare ett eller to ord på kortet ditt, eller du kan bruke et sitat. Hvis du vil bruke et bilde eller utklipp, laste den inn på din datamaskin.

3 Velg et gratis grafikkprogram som GIMP eller Inkscape, som vil tillate deg å lage en profesjonell leter gratulasjonskort, mye som de som er opprettet med dyrere programmer. Når du åpner et nytt dokument, må du sette dimensjonene på dokumentet for å gjenspeile størrelsen på minnekortet du vil, så vel som en oppløsning på 300 for å sikre optimal utskrift.

4 Lag din design ved hjelp av fargefyll, grenser og stigninger. Bruk "Kopier" og "Lim inn" funksjonen for å plassere bilder eller utklipp på forsiden av kortet. Deretter legge til tekst.

5 Gjenta denne prosessen for å skape den indre delen av kortet ditt. Lagre design så høy oppløsning JPEG for utskrift.