Hvordan Design en bakgård på en datamaskin

Designe din egen bakgård er en utfordrende oppgave. I det siste, måtte du sette deg ned med en blyant og papir og designe alt for hånd. Denne prosessen var svært tidkrevende og kan ende opp som forårsaker mye frustrasjon. I dag, datamaskin programmer er tilgjengelig for å hjelpe deg med prosessen med å utforme hagen din.

Bruksanvisning

1 Turbo Plantegning Landskap og dekk er et design programvare som lar brukeren design Natur bruker planter, terreng, hager og dekk. Programmet inneholder 7500 forskjellige typer planter, blomster, busker og trær å velge mellom. Brukeren kan endre en alder av design for å se hva hans verksted vil se ut i fremtiden, og har evnen til å endre sesongen for å se hvordan alt vil forandre seg i løpet av året. En annen unik funksjon er en 3D-gjennomgang og virtuelle turer i hagen din. Kostnaden for programmet er $ 34,95. (Se Resources.)

2 Punch! Landskap, Deck og Patio Designer er et annet program som kan hjelpe deg med å utforme hagen din. Programmet tilbyr bruk av 4000 forskjellige planter og 5000 forskjellige typer steiner, pavers og utendørs materialer. Andre viktige funksjoner inkluderer: anslag, Deck Wizard, integrerte video tutorials og lyseffekter. Kostnaden for denne programvaren er $ 69,99, og Punch! Software tilbyr en 90-dagers pengene-tilbake-garanti. (Se Resources.)

3 Gratis design software --- eksempel Virtual Garden Designer, Showoff og Google Sketchup --- finnes også for å utforme en bakgård. Noen er begrenset til et visst antall timer, mens andre er helt gratis. Disse programmene gir ikke så mange alternativer, men kan gi brukeren nok verktøy for å få jobben gjort.