Hvordan Design en Cereal Box Online

Hvordan Design en Cereal Box Online


Ifølge nettstedet Mr. frokost, en studie gjort av forbrukerundersøkelser firmaet NPD Group i 2007 rapporterte at kald frokostblanding var den nest vanligste valget for en frokost mat, etter kaffe. Kornblanding boksene kommer i alle design og farge, og har kjennetegnet karakterer som spenner fra ET til Shrek. En spesialdesignet frokostblanding boksen er enkel å lage og kan gis som en gave eller rett og slett plassert på frokostbordet som en overraskelse. Du kan også bruke tilpassede designede kornblanding boksene som en reklame verktøy eller ansatt giveaway.

Bruksanvisning

1 Bestem hva du vil temaet for frokostblanding boksen for å være. Velg en "dette er ditt liv" tema, en boks at skildrer familie og venner, eller en spesiell hendelse (for eksempel bryllup øyeblikk, hvis boksen er en jubileumsgave), eller gå med elementer som reflekterer mottakerens hobbyer, som hagearbeid eller fiske.

2 Skissere design, og legger boksene der du vil ha bilder eller tegninger som skal inkluderes og skriver tekst i hvor du ønsker at den skal vises. Husk at noen selskaper tilbyr fire sidene av boksen for å dekke, samt topp og bunn.

3 Velg et bilde av personen som skal motta den frokostblanding boksen. Legg et bilde av et kjæledyr, en original skisse, eller noe annet som gjenspeiler temaet.

4 Skann eller laste ned bilder, og husk å lagre dem i JPEG-format. Gi hver fil et navn, slik at du kan finne den igjen lett når du utformer din frokostblanding boksen på nettet.

5 Lag en frokostblanding boksen gratis på nettstedet Mr. Breakfast. Du kan legge til et bilde og en person eller selskapets navn til deres mal, og deretter skrive den ut og skjær langs mønsteret de gir.

6 Bestill kornblanding boksene fra en skreddersydd frokostblanding boksen selskap. For en avgift, vil disse selskapene sammen boksene og fylle dem med frokostblanding til deg.

7 Annonser på ditt eget selskap frokostblanding boksen ved å bestille dem i bulk. Bulk frokostblanding boksen skrivere generelt krever et minimum antall bokser som skal kjøpes.