Hvordan Design en firmalogo i Word 2007

Hvordan Design en firmalogo i Word 2007


Et selskap logo er en viktig branding verktøy som vil bidra til å sette organisasjonen fra konkurrentene og gjøre det mer gjenkjennelig for kundene. Logoen skal vises på brevpapir og all markedsføring eller salgsfremmende materiale som vil bli sett av publikum. Hvis du ønsker å unngå skriverutgifter og spare tid, kan du bruke Microsoft Word 2007 Former og WordArt-objekter til å designe din egen firmalogo.

Bruksanvisning

Lag figurer

1 Åpne et nytt, tomt dokument skjermen i Microsoft Word. Klikk på "Sett inn" fanen på båndet og velg "Shapes" i Illustrasjoner-gruppen.

2 Velg en figur fra Figurer galleriet som best representerer ditt firmanavn eller motto. For eksempel kan et selskap med ordet "flagg" i navnet skape en vinket flagget form for sin logo ved å bruke "Hullet Tape" form i Flytskjema delen av galleriet.

3 Klikk i dokumentet og dra den i en nedadgående bevegelse og deretter over til å lage formen i ønsket størrelse. Når du slipper museknappen, vil formen vises i dokumentet og din Ribbon vil automatisk justere for å vise alternativer for formatering av ny form.

4 Klikk på "Mer" -knappen nederst i høyre hjørne av Shape Styles galleriet for å avdekke flere farge og stil alternativer å formatere form. Gjør et valg som vil kreativt vise bedriftens farger.

5 Eksperimenter med ytterligere formateringsalternativer for din logo form ved å bla opsjoner i skyggeeffekter og 3D-effekter gruppe. Live Preview-funksjonen i Word vil gi deg et glimt av hver effekt når du drar over det.

6 Vurdere å legge andre figurer fra Shapes galleriet til den nåværende. For å endre størrelsen på en hvilken som helst form, klikk på den for å velge det. Hold markøren over den blå sirkelen dimensjonering håndtak med musen til pekeren blir en tohodet hvit pil. Klikk og dra innover for å redusere og utover for å forstørre.

Bruk WordArt til å legge inn firmanavn

7 Klikk kategorien Sett inn på båndet, og klikk deretter på "WordArt" -knappen i Tekst-gruppen.

8 Velg et WordArt-stil fra galleriet. På "Rediger WordArt Tekst" vinduer, skriver du inn navnet på firmaet.

9 Klikk på "WordArt Tools Format" -kategorien for å velge mellom ulike WordArt stil og virkning forbedringer ligner på formen ekstrautstyr alternativer.

Hint

  • Når logoen er perfeksjonert, gruppe alle objektene sammen som en ved å holde nede "Ctrl" -tasten, single-klikke på hvert objekt i logoen. Høyreklikk på alle valgte objekter og velg "Gruppering" fra hurtigmenyen, og klikk deretter på "gruppe". Kopier og lim gruppen på en ny tomt dokument skjermen. Lagre dokumentet som en mal (Office-knappen, Lagre som, Word-mal) for en enkel måte å lage brev for fremtidige dokumenter.