Hvordan Design en gratis animert signatur

Animerte signaturer blir ofte brukt i forum innlegg og personlige e-poster. Ved hjelp av spesialdesignede signaturer kan være en fin måte å uttrykke din personlighet, og enkel animasjon kan gi en positiv energi til enten de andre forum plakater eller e-posten din mottaker. Du trenger ikke dyrt og komplisert programvare som Photoshop til å designe din signatur. Det er nå mange nettsteder som lar deg raskt og enkelt lage din egen animerte signatur gratis.

Bruksanvisning

1 Gå online til MyLiveSignature nettstedet. Naviger ned hjemmesiden og klikk på "Fortsett" -knappen.

2 Gå til "Lage en ny signatur" seksjonen og velg "Bruk signatur Creation Wizard."

3 Skriv inn navn, kallenavn eller initialer som du vil bruke for signaturen inn i "Name" -feltet. Klikk på "Next Step" -knappen.

4 Bla gjennom de tilgjengelige skriftvalg. Klikk på de nummererte knappene øverst i delen for å navigere gjennom alle skriftstil sider. Velg skriften du vil bruke for din animerte signatur og klikk deretter på "Next Step".

5 Forhåndsvis forskjellige størrelser som er tilgjengelige for din signatur. Velg signaturen din størrelse og klikk "Next Step".

6 Klikk i boksen ved siden av "bakgrunnsfarge". I pop-up-boksen, velg den fargen du ønsker i bakgrunnen av signaturen din. Klikk på "Close Window".

7 Klikk i boksen ved siden av "Tekstfarge". I pop-up-boksen, velg den fargen du ønsker for signaturen din tekst og deretter "Lukk vindu". Forhåndsvis signaturen din og klikk "Next Step" når du er fornøyd med fargene.

8 Forhåndsvis forskjellige bakker som er tilgjengelige for din animerte signatur. Velg ønsket helling og klikk "Next Step".

9 Last ned gratis animerte signatur til datamaskinen ved å høyreklikke på bildet og velge "Lagre bilde som".

Hint

  • Et alternativ til å bruke en online nettsted er å lage din egen animerte gif gjennom en gratis bilderedigering programvare som GIMP. En tutorial på hvordan å designe en animert signatur ved hjelp av GIMP er oppført i Resources.